Aktuality

Vianočný koncert “ČARO VIANOC”

poradna

Dňa 12. decembra 2015 sa v Divadelnej sále Mestského strediska kultúry a športu konal Vianočný koncert „Čaro Vianoc“, nad ktorým prevzal záštitu predseda Národnej rady Slovenskej republiky Peter Pellegrini. Koncert sa niesol nielen v duchu vianočného obdobia, ale sme si ním pripomenuli aj 200. výročie narodenia veľkej slovenskej osobnosti, Ľudovíta Štúra.

Pod toto podujatie sa organizačne podpísal poslanec NR SR Marián Kéry, ktorý vo svojom príhovore srdečne privítal a zároveň poďakoval za účasť prítomnému predsedovi parlamentu Petrovi Pellegrinimu, ministrovi práce, sociálnych vecí a rodiny Jánovi Richterovi, poslancovi NR SR Milanovi Halúzovi a autorovi programu Ladislavovi Švihelovi. Rovnako poďakoval za účasť aj prítomným divákom a vzhľadom k tomu, že kultúrne vystúpenia pod režisérskou taktovkou pána Švihela veľmi dobre pozná, s veľkou hrdosťou všetkým zaprial krásny kultúrny zážitok.

V nekonečných, búrlivých potleskoch, ktorými boli jednotlivé osobnosti a vystúpenia profesionálnych hudobníkov odmeňované, sa odzrkadlilo nadšenie a spokojnosť prítomných hostí a divákov v plnej sále.

Ľubomíra Rosinská


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button