Aktuality

Kaufland v Zlatých Moravciach otvoril svoj obchodný dom

poradna

Príchod  obchodného domu  prináša predovšetkým obyvateľom, ale aj obyvateľom blízkeho okolia nové nákupné možnosti, bohatú a pestrú ponuku potravinových a nepotravinových výrobkov, nové značky, kvalitný servis, ako aj doplnkové služby a v neposlednom rade aj nové a stabilné pracovné miesta.
Obchodný dom Kaufland ponúka sortiment, ktorý uspokojí aj náročného zákazníka. Obzvlášť veľkú pozornosť venuje sortimentu čerstvého tovaru, ktorý je zákazníkmi dlhodobo veľmi pozitívne hodnotený, a v ktorom patrí medzi lídrov na slovenskom trhu.


obed

Súvisiace články

2 Komentárov

  1. Podla dnesnych zarucene nezarucenych informacii si K.. dovolil otvorit obchod bez stavebneho povolenia. Ak je to pravda, co na to mesto, prokuratura, stavebny urad inspekcie a pod. Maly nemoze, velky moze?

  2. Podla dnesnych zarucene nezarucenych informacii si K.. dovolil otvorit obchod bez stavebneho povolenia. Ak je to pravda, co na to mesto, prokuratura, stavebny urad inspekcie a pod. Maly nemoze, velky moze?

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button