AktualityŠkoly

Ako na BIO?

poradna

Predstavujeme Vám projekt environmentálnych expertov zo Základnej školy v Zlatých Moravciach “Ako na BIO?”, Samuela Rosinského a Samuela Kováča z 8. A triedy, pod vedením Miriam Bezuškovej a Zuzany Šišovskej.

Zaujímavý a tématicky atraktívny projekt “Ako na BIO”? bude bohatý na praktické a inšpiratívne aktivity. Aktivity budú návodom ako si pripraviť: po prvé, zdravú desiatu z BIO potravín, spojené s ochutnávkou a získaním zdravých receptov a po druhé, BIO zubnú pastu bez použitia škodlivých chemických látok. Výsledkom projektu bude, že cieľová skupina žiakov bude vedieť racionálne hospodáriť s BIO potravinami a efektívne využívať prírodné zdroje pri výrobe BIO kozmetiky bez zbytočného zaťažovania životného prostredia. Škola investuje peniaze do nákupu pomôcok na prípravu kozmetiky a varenie. Prajeme veľa zdaru.

Mikroprojekty

Školské tímy pod vedením zaškolených enviro-expertov majú možnosť uchádzať sa s vlastným mikroprojektom o finančný príspevok v hodnote 200 EUR pre jednu školu. Suma je podporou realizácie ich vlastných aktivít a nápadov týkajúcich sa zodpovednej spotreby a vzdelávania v týchto témach. Svoje plány, priebeh aktivít a výsledky budú tímy prezentovať pred školskou komunitou, v obci.

zdroj: www.zivica.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button