Aktuality

V Nitrianskom kraji sa počas víkendu utopili dvaja muži

poradna

K letným dňom patrí aj kúpanie vo vodných nádržiach, ktoré so sebou prinášajú väčšie riziká ako kúpaliskové bazény. Zvýšte svoju ostražitosť a dávajte si pozor! Nerozvážnosť a nevinné ochladenie sa vzápätí môže zmeniť na nešťastie, ako tomu bolo tento víkend.

V nedeľu 26. júna uvidel vo vodnej nádrži v Slepčanoch okoloidúci pán na hladine plávať nehybné ľudské telo. Osobu mužského pohlavia z vody na breh vytiahli hasiči. Privolaná lekárka predbežne vylúčila cudzie zavinenie a bola nariadená pitva. Zosnulý bol stotožnený. Ide o 45 ročného muža z obce Slepčany. Okolnosti tejto tragickej udalosti polícia preveruje ako prečin usmrtenia.

V piatok 24. júna došlo počas hudobného festivalu v rekreačnej oblasti na Duchonke k tragédii. Vo vodnej nádrži sa utopil 20 ročný Marek z Handlovej. Mladík vošiel okolo 10.00 h dopoludnia do vody a začal plávať na protiľahlú stranu. Na brehu zostali len jeho veci. Nezvestného našla na druhý deň vo vodnej nádrži hliadka Poriečneho oddelenia Prezídia policajného zboru. Telo nebohého bolo prevezené na pitvu. Obhliadajúci lekár predbežne vylúčil cudzie zavinenie. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

Ľubomíra Rosinská

Informácie poskytla hovorkyňa KR PZ v Nitre, Božena Bruchterová


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button