Aktuality

Milan Belica opäť kandiduje na nitrianskeho župana

poradna

 

Milan Belica je pripravený ísť do súboja aj napriek tomu, že nové pravidlá súvisiace s jednokolovými voľbami nepovažuje za najlepšie riešenie.

Súčasný predseda Nitrianskeho samosprávneho kraja (NSK) Milan Belica potvrdil, že sa bude v tohtoročných voľbách do vyšších územných celkov opätovne uchádzať o svoju funkciu. Ako skonštatoval, ku kandidatúre ho prinútili viaceré okolnosti a obavy. „Niektoré z týchto obáv sa už naplnili, takže s vysokou pravdepodobnosťou poviem, že áno, budem kandidovať,“ uviedol Belica.

Belica je predsedom NSK už od vzniku vyšších územných celkov, teda od roku 2001. Vo voľbách v roku 2013 kandidoval za stranu Smer-SD.

Pomoc tejto strany chce získať aj v nastávajúcich voľbách. „Ja som sa vždy uchádzal o podporu ktorejkoľvek strany, hlavne v takýchto kritických časoch, tak prečo by som mal odmietnuť Smer, najsilnejšiu stranu? Jasné, že sa uchádzam, rozhodnúť sa, samozrejme, musia oni,“ skonštatoval.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button