Aktuality

KULTÚRNE LETO 2017 TOPOĽČIANKY

poradna

 

V letných mesiacoch júl a august v roku 2017 naďalej pokračujeme v realizácii podujatia „Kultúrne leto“ a snažíme sa zachovať jeho dosiahnutú úroveň a návštevnosť. Podujatie bolo obnovené po niekoľkoročnej prestávke v roku 2003 a v roku 2017 sa bude konať už jeho XV. ročník. Kultúrne leto sa bude konať v príjemnom prostredí národnej kultúrnej pamiatky , nádvoria Zámku v Topoľčiankach. V prípade nepriaznivého počasia sa využije náhradná alternatíva priestorov – veľká sála DKS Topoľčianky. Jednotlivé vystúpenia sú pre návštevníkov bezplatné.  Program pozostáva z deviatich vystúpení počas nedieľ prázdninových mesiacov, v rámci ktorých vystúpia folklórne súbory, ľudové a dychové hudby, ktoré prezentujú kultúrne dedičstvo a tradície regiónov Slovenska. Program bude  obohatený o pestrú ponuku interpretov, ktorí u nás v rámci Kultúrneho leta ešte nevystupovali. Dve  podujatia  sú venované životným jubileám našich významných rodákov:   Pavlovi Hudíkovi, dlhoročnému režisérovi a scenáristovi Slovenského rozhlasu a Robovi Kazíkovi, spevákovi populárnych piesní.
Národopisné múzeum v Topoľčiankach
  

Pozvánka

  Každú nedeľu počas „Kultúrneho leta“ Vás pozývame navštíviť Národopisné múzeum v Topoľčiankach v centre obce v čase od 15:00 do 17:00 hodiny (vstup zdarma).

 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button