Aktuality

Nemocnica Zlaté Moravce zorganizovala prvú bezplatnú preventívnu akciu 

poradna

 

TLAČOVÁ SPRÁVA 
Zlaté Moravce, dňa 25.9.2017

Nemocnica Zlaté Moravce a.s., člen skupiny AGEL, pripravila pre širokú verejnosť bezplatné vyšetrenie hladiny cukru v krvi a meranie tlaku. Išlo preventívnu akciu proti generačným chorobám, akými sú napríklad cukrovka alebo srdcovocievne problémy. 

Zlatomoravecká nemocnica zabezpečila bezplatné preventívne vyšetrenia prostredníctvom špeciálne upraveného vozidla, umiestneného priamo v areáli nemocnice. Záujem o preventívnu prehliadku sa potvrdil počtom ľudí, ktorí sa odhodlali prísť. Dokopy vyšetrili zdravotníci 87 záujemcov. 

„Takáto akcia bola v Nemocnici Zlaté Moravce a.s. zorganizovaná po prvýkrát. Teší nás, že záujem na tomto  bezplatnom vyšetrení, a to aj napriek nepriazni počasia, mala u  občanov úspech,“ uviedla Marta Eckhartová riaditeľka zlatomoraveckej nemocnice. 

V blízkom období Nemocnica Zlaté Moravce plánuje pokračovať v organizácii ďalších obdobných vyšetrení. Zlatomoravecká nemocnica je zatiaľ jediné zdravotnícke zariadenie v okrese, ktoré zabezpečilo takúto službu bezplatne. 

Mgr. Alžbeta Sivá, tlačová hovorkyňa AGEL SK a.s.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button