AktualityKomerčné články

Kúsok histórie, kúsok oddychu a kúsok zdravia na Zámku Topoľčianky!

poradna

 

[PR]

Malý wellness s veľkým srdcom.

Kúsok histórie!
Zažite skutočný oddych na Zámku Topoľčianky! Saunový svet pod historickými klenbami zo 16.-17. storočia, s výhľadom na anglický park a nádvorie letného prezidentského sídla T.G. Masaryka. Len u nás zažijete rodinnú atmosféru a hýčkanie ako by ste boli grófmi.

Kúsok oddychu! Saunový svet.

Čo zo saunového sveta ponúka Zámok Topoľčianky? Nájdete tam fínsku saunu, infrasaunu, soľnú i bylinkovú saunu a hydromasážnu vírivku. Praví saunári si nájdu skutočne ľadový ochladzovací bazén a oddychovú miestnosť pod klenbami zámku. V soboty sa organizuje detský rozprávkový saunový svet pre deti od jedného roka. Celý tento saunový svet si môžete úžiť v súkromí, s rodinou, s priateľmi alebo počas doby pre verejnosť spoznať nových zaujímavých ľudí, ktorí sa zaujímajú o zdravý životný štýl, šport či saunovanie.

Prečo sa saunovať?

  • podpora imunitného systému,
  • prevencia bolestí chrbta, svalov a kĺbov,
  • posilňuje krvný obeh,
  • celková detoxikácia organizmu,
  • uvoľnenie psychického napätia.

Kúsok zdravia! Rehabilitácia, masáže, balneoprocedúry.

Rehabilitačné cvičenie.

Fyzioterapeutka s vysokoškolským vzdelaním, praxou, spokojnými pacientami a veľa súčasných kurzov s novými trendami v rehabilitácii. Cvičenie pre deti i dospelých.

Rehabilitačné cvičenie šité na mieru s naučenými cvikmi na domáce cvičenie a holistickým prístupom na problém. Veľká pomoc pri akútnych i chronických bolestiach, ktoré Vám spôsobujú bolesť doma, pri práci či športe. Predoperačná rehabilitácia i pooperačné stavy.

Metódy využívané v rehabilitácii: ACT (akrálna koaktivačná terapia), SM systém, PNF (Proprioceptívna neuromuskulárna facilitácia), Propriofoot koncept, kineziotaping, reflexná masáž chrbta, mäkké techniky a iné.

Liečba a prevencia:

  • neurologických ochorení (poškodené medzistavcové platničky, cervikokraniálny-cerviikobrachiálny-lumboischialgický sy, lumbago, po NCMP , periférne parézy, poruchy rovnováhy, závraty, piskoty v ušiach, migréna, a i.),
  • gynekologických ochorení a pooperačných stavov (únik moču-inkontinencia, po cisárskom reze, plastikách, a i. ), cvičenie pre tehotné, počas šestonedelia,
  • interných ochorení (astma, poruchy periférnej cirkulácie, cukrovka, reumatické choroby a i.),
  • v pediatrii (chybné držanie tela, DMO, skolióza, plochonožie, odstávajúce lopatky a i.),
  • v ortopédii (degeneratívne ochorenia-koxartróza, gonartróza, skolióza, plochonožie, deformity nohy, a i.)
  • poúrazová a pooperačná rehabilitácia (po OP chrbtice, platničiek, bedrového kĺbu, TEP, zlomeniny, roztrhnutie šliach, a i.),
  • predoperačná rehabilitácia (pred OP chrbtice, platničiek, kĺbov i brušnými operáciami, artroskopickými OP a i.),
  • funkčných porúch pohybového aparátu, bolestivých stavov chrbtice, kĺbov, svalov a mnoho iného.

Nordic walking v parku Topoľčianky.

– s certifikovanou inštruktorkou

Masáže, ktoré potešia telo i myseľ. Okrem relaxačných, zdravotných masáží nájdete na zámku Topoľčianky aj medovú masáž, bankovanie, masáž s lávovými kameňmi, reflexnú, detoxikačnú, aromaterapeutickú, formovanie postavy a mnohé iné.

Ako nám pomáha masáž?

  • uľahčuje zaspávanie
  • zmierňuje bolesti chrbta
  • znižuje opuchy
  • prevencia migrény
  • podporuje cirkuláciu krvného a lymfatického obehu
  • podpora regenerácie po cvičení, športe

Balneoprocedúry- teplé zábaly na chrbát a celé telo- bahenný z Mŕtveho mora, rašelinový, parafínový, ľubovníkový.

Bioptronterapia– liečba polarizovaným svetlom.

Pedikúra, prírodná kozmetika, darčekové poukážky a mnohé iné.

Kompletný ponukový list, cenník a otváracia doba na www.saunazuzka.sk, objednávky na t.č. 0905 533 787, saunazuzka@gmail.com alebo online rezervácia. Facebook a instragram: Wellness Zámok Topoľčianky alebo Sauna Zuzka. Adresa: Zámok Topoľčianky, Parková 1, Topoľčianky
Oh no!... That's not a valid download file

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”963″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”1″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[prezentácia]” template=”/home/html/zlatemoravce.info/public_html/wp-content/plugins/nextgen-gallery/products/photocrati_nextgen/modules/ngglegacy/view/gallery.php” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]
Redakcia portálu zlatemoravce.info nezodpovedá za obsah príspevkov v diskusných fórach. Za obsah a pravdivosť inzerátov, PR článkov, reklamných článkov a reklamných bannerov zodpovedajú zadávatelia.

 

Sleduj náš oficiálny INFO YouTube kanál ↓↓↓


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button