Aktuality

Nová pobočka pre poistencov z okolia Zlatých Moraviec

poradna

 

Zlaté Moravce, 3.4.2018

Dôvera otvára svoju pobočku v  Zlatých Moravciach, klienti ju nájdu v centre mesta v obchodnom dome Tekov. Do mesta sa po prvý raz chystá aj úspešný Festival zdravia.

Už 4. apríla slávnostne otvoríme našu novú pobočku v Zlatých Moravciach. Sídlom pobočky budú priestory v centre mesta na Hviezdoslavovej ulici 41, na prvom poschodí obchodného domu Tekov. Týmto krokom reagujeme na zvýšený záujem o naše služby zo strany obyvateľov mesta a priľahlého regiónu. Našich klientov v novej pobočke radi obslúžime počas pracovných dní v pondelok v čase od 08:00 do 12:00 a od 13:00 do 16:00, v stredu v čase od 08:00 do 12:00 a od 13:00 do 17:00 a v piatok v čase od 08:00 do 12:00 a od 13:00 do 15:00.

Obyvateľov Zlatých Moraviec a okolitých obcí potešíme aj ďalšou dobrou správou. V rámci tohtoročného Festivalu zdravia plánujeme v stredu 23. mája rozložiť naše stany v centre mesta. Všetkým záujemcom bezplatne zistíme krvnú skupinu, zmeriame krvný tlak, pulz a ďalšie zdravotné hodnoty, ale i hladinu stresu. Zároveň návštevníkom poskytneme aj odbornú radu, ako sa so stresom vyrovnať. To všetko a k tomu cenné rady odborníkov na diagnostiku chodidiel a držania tela spolu s detským kútikom tvorí Festival zdravia.

Okrem novootvorenej pobočky klienti môžu využívať aj e-Health od Dôvery. Elektronické zdravotníctvo so všetkými výhodami majú doslova na dosah ruky v podobe bezplatnej mobilnej aplikácie Dôvera alebo Elektronickej pobočky, ktorá im ušetrí cestu do mesta. Veríme, že ocenia aj možnosť telefonickej konzultácie svojho zdravotného stavu s lekárom prostredníctvom bezplatnej služby DôveraLinka24 dostupnej nonstop. Viac informácií o službách Dôvery je uvedených na internetovej stránkewww.dovera.sk, v časti Poistenec.

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button