AktualityŠkoly

Deň rodiny v ŠKD na Základnej škole Pribinova v Zlatých Moravciach

poradna

Pani vychovávateľky ŠKD na Pribinke pripravili 6. 6. 2019 na školskom ihrisku zábavné popoludnie venované RODINE. Na túto milú akciu upozorňovali aj obrázky na školskom plote.

Deti nakreslili svoju rodinu a dali si záležať, aby tam boli všetci, aj zvieratká, ktoré patria do rodiny. Na podujatie si mohli pozvať rodičov, starých rodičov, aj súrodencov. Pozvanie prijala aj pani riaditeľka ZŠ Mgr. L. Herdová a aj pani zástupkyňa PaedDr. L. Nízlová Tomajková. Bolo potrebné zdolať 6 stanovíšť, na ktorých si všetci účastníci mohli zmerať sily, šikovnosť, zručnosť, rýchlosť a výtvarný talent. Veľmi milé bolo pozorovať deti,ktoré chceli zvíťaziť nad dedkom, babkou,ockom a aj mamičkou.A aká bola radosť, keď sa im to podarilo. Nakoniec boli víťazmi všetci. Milým spestrením bolo aj maľovanie na tvár, ktorému žiadne dieťa neodolá. Počasie nám prialo a tak sme si Deň rodiny užili. Školské ihrisko bolo plné lásky, dobrej nálady a smiechu.Ďakujeme všetkým,ktorí sa tohto krásneho podujatia zúčastnili.

Eva Čepčeková
vychovávateľka ŠKD ZŠ Pribinova , Zlaté Moravce

foto: Paľo Čepček

[ngg src=”galleries” ids=”1045″ display=”basic_thumbnail”]

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button