AktualityKomerčné články

„Paličkovanie“ v parku?

poradna

Znie to naozaj čudne, ale v Topoľčianskom parku sa naozaj bude „paličkovať“ a to pravidelne! Nepôjde však o precíznu ručnú prácu, ale o mini kurzy NORDIC WALKINGU, teda severskej chôdze. 

Zaiste ste už videli ľudí kráčať s paličkami, ale nordic walking sa líši od vysokohorskej- trekovej chôdze. NW je skvelá ozdravno-pohybová aktivita, bez vekového či zdravotného obmedzenia, na čerstvom vzduchu, počas celého roka, na rovinatom teréne a s použitím špeciálnych paličiek s rukavičkou. Chôdza je pre človeka najprirodzenejší pohyb a pri dnešnom sedavom spôsobe života ho máme naozaj málo. Ak sa chcete o tomto modernom športe dozvedieť viac, navštívte stránku Slovenskej asociácie nordic walking www.snwa.sk , kde sa dozviete o množstve zdravotných prínosov NW, alebo sa poraďte so svojim lekárom. Zlepšenie zdravotného stavu je dokázané napr. u  ľudí s ochoreniami chrbtice, astmatikov, nadváhou, srdcovo – cievnymi ochoreniami a mnohými ďalšími. 

Ak sa Vám NORDIC WALKING zapáčil, prijmite pozvanie a poďte sa ho naučiť s certifikovanou inštruktorkou Silviou Sórádovou.

  • Kedy?  5.10, 26.10. 9.11. alebo 7.12.2019, v  čase od 9.00 do 12.00 hodiny. 
  • Kde?  v krásnom parku v Topoľčiankach (stretnutie na parkovisku za Hotelom  Hradná stráž)
  • Ako? zaregistrujte sa v kalendári podujatí na www.snwa.sk

O paličky nemajte starosť, poskytne Vám ich inštruktorka.

Ak absolvujete mini kurz, môžete sa s nadšencami NW stretávať  aj pravidelne, každý piatok od 17.00 hodiny na spoločných „paličkovaniach v parku“.

Kontakt: Mgr. Silvia Sórádová, silviasoradova@gmail.com, mobil 0910 321 705


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button