AktualityDivadlo

Mužské oddelenie

poradna

Správa z nemocnice o mužoch, ale aj ženách alebo Trpká komédia o tom, ako sa otvárajú telá a duše na mužskom oddelení

V Mužskom oddelení autor s jeho typickým humorným pohľadom nám predstavuje pestré osudy skupiny pacientov v súčasnej nemocnici, tentoraz na mužskom oddelení. Budeme sledovať autentické a zemité životné príbehy ligového futbalistu, čudného a bodrého majstra opravára, bývalého hlavného čašníka a jeho ženy čašníčky, trpký príbeh vládneho ministra, ale aj doktorky a svojráznej sestričky na mužskom oddelení v štátnej nemocnici.

Pestro popretkávané osudy s trpkými, ale aj – keďže sme v RND – hlavne humornými situáciami a príbehmi, ktoré však nakoniec viac podávajú správu o ubolených dušiach ako telách.

V inscenácii Mužské oddelenie diváci iste spoznajú všetky typické poznávacie znaky autora a poetiky Radošinského naivného divadla, známe herecké tváre (Maruška Nedomová, Stanislav Štepka atď.), ale hlavne typický humor, vôňu človečiny a poetické piesne, tentoraz v interpretácii tzv. javiskových nemocničných Červených nosov.

  • Divadelné predstavenie – Mužské oddelenie
  • Termín: 20.02.2020 v MSKŠ Zlaté Moravce
  • Čas: 18:00
  • Cena: 16€

Objednať lístky online


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button