Aktuality

Chcete vedieť o všetkom? Aktivujte si notifikácie

poradna

Hľadáte nové informácie z nášho mesta a chcete vedieť všetko o čom informujeme, a chcete to vedieť medzi prvými? Potom máte už teraz napoly vyhraté tým, že čítate práve zlatemoravce.info, na ktorom vás dennodenne zásobujeme radom článkov z nášho mesta.

V ich záplave sa však môže z času na čas stať, že niektorý z nich napriek tomu prehliadnete. Našťastie ale existuje jednoduché riešenie, ako vedieť o všetkých článkoch, ktoré zverejníme na našich stránkach a to ihneď po ich vydaní.

Skvelý prehľad o všetkých vydaných článkoch na zlatemoravce.info môžete mať vďaka notifikáciám, ktoré vás na ich vydanie ihneď potom, čo sa na webe objavia, upozornia. Mnohí z vás možno už notifikácia na našom webe pri prvej návšteve povolili a informovaní tak sú teraz perfektne. Ak ste však notifikácie nepovolili, môžete to veľmi ľahko napraviť v nastavení svojho prehliadača.

V prípade Safari na Macu stačí navštíviť v hornej lište položku Safari, kde prejdete do sekcie Preferencie. V tej potom zvolíte Webové stránky a v zozname, ktorý sa vám v tejto sekcii ukáže, vyhľadáte zlatemoravce.info, u ktorého vyberiete možnosť Povoliť, čím odblokujete naše notifikácie.

Veľmi jednoducho sa k povoleniu notifikácií dostanete aj v Google Chrome a to ako na MacOS, tak i na Windows. Stačí prejsť do jeho Nastavenia, potom ďalej rozbaliť Pokročilé nastavenia a zvoliť položku Nastavenia obsahu. Tu už len stačí v sekcii Oznámenie povolil notifikácia pre zlatemoravce.info a máte vyhrané. Nie je to teda rozhodne nič zložité. Obavy nemusíte mať ani u iných webových prehliadačov. Aj v tých totiž môžete samozrejme notifikácia dodatočne povoliť a to spravidla práve cez ich nastavenia.

Ak teda chcete mať všetky novinky zo stránky zlatemoravce.info skutočne z prvej ruky, notifikácie by vám mali v tomto smere veľmi pomôcť. A keby vám náhodou “nesadli”, môžete ich rovnako jednoducho deaktivovať.

 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button