AktualityKomerčné články

5 tipov na najlepší darček pre otca na Deň otcov

poradna

Sponzorovaný článok

Deň otcov sa neodvratne blíži. Výnimočný moment, počas ktorého môžeme vyjadriť svojmu milovanému rodičovi, ako veľmi nám na ňom záleží. Aj preto sme si pre vás prichystali hneď niekoľko tipov na dokonalý darček, ktorý mu zaručene vyrazí dych.

Mikina alebo tričko, ktoré bude milovať

Aj tričko môže byť vhodným darčekom k Dňu otcov. Najmä, ak je zábavné a vtipné. Prostredníctvom trička môžete svojmu otcovi zložiť kompliment alebo ukázať, ako dobre ho poznáte. V ponuke Tričkový.sk nájdete rôzne nápisy, ktoré vyčarujú úsmev na tvári každého otca. A pokiaľ vás žiaden nezaujme, môžete staviť na tričko s vlastnou potlačou. Tričká s vlastnou potlačou sú totiž vhodné pre všetkých. 

Darček pre otca v podobe hrnček, z ktorého si vychutná rannú kávu

Hrnčekov snáď nikdy nie je dosť. A hlavne tých, ktoré nám slúžia na kávu. Darujte otcovi hrnček s vtipným nápisom, z ktorého si môže túto horkú tekutinu dosýta vychutnať. Hrnček Som otec a mám skvelé deti alebo Takto vyzerá najlepší otec ho rozveselí a môžete si byť istí, že váš darček len tak ľahko niečo neprekoná.

Darček pre otca v podobe hrnček, z ktorého si vychutná rannú kávu

Zážitok, na ktorý nezabudne

Zážitky sú špeciálnym darčekom. Vďaka nim si vytvárame dokonalé spomienky. Darujte teda svojmu otcovi zážitok. Ak je zanietený rybár, pozvite ho na rybačku. Ak miluje športové autá, objednajte mu jazdu. Pokiaľ je adrenalínový typ, určite ho poteší zoskok s padákom. Stačí vybrať tú správnu aktivitu a uvidíte, že otec na váš darček tak rýchlo nezabudne.

Praktický kúsok ako darček pre otca

Praktické darčeky nikdy nie sú na škodu. Ak sa teda radíte medzi realistov a nevadí vám dávať užitočné dary, poobzerajte sa napríklad po kufríku s náradím. Pokiaľ viete, že potrebuje napríklad nové topánky, môžete mu darovať poukaz, ktorý využije na ich kúpu. Aj keď nejde o vzrušujúci darček, pomôžete mu ušetriť.

Darček pre otca a jeho chuťové bunky

Je váš otec gurmán? Potom ho možno poteší drahšia fľaša rumu, whisky alebo poukaz na dobrú večeru. No a pokiaľ sa na to cítite, môžete nakúpiť suroviny a nejakú špecialitu na Deň otcov uvariť.

 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button