Aktuality

Krízový štáb rozhodol o otvorení miestnej tržnice

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 22. 4. 2020 /streda/ o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. a prednostku OÚ Zlaté Moravce ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Podľa ich vyjadrenia v súčasnej dobe neevidujú žiadnu zmenu.
  • Mestským podnikom – MSKŠ, Službyt a Technické služby mesta boli v rámci plnenia bezpečnostných opatrení odovzdané bezdotykové digitálne teplomery.
  • Krízový štáb v rámci preventívnych opatrení súvisiacich s COVID-19 prijal ďalšie kroky a opatrenia v priestoroch mestského štadióna, pre prípad zhoršenia epidemiologickej situácie v meste Zlaté Moravce.
  • Príslušníkom Mestskej polície boli v rámci preventívnych opatrení poskytnuté ochranné obleky.
  • Krízovému štábu bolo z Regionálneho úradu verejného zdravotníctva doručené aktuálne „Opatrenie Úradu verejného zdravotníctva SR pri ohrození verejného zdravia“ zo dňa 21.4.2020 s účinnosťou od 22. apríla 2020 od 6,00 hod..
    Na základe uvedeného opatrenia Krízový štáb rozhodol o otvorení miestnej tržnice.
Prevádzka vonkajšieho trhoviska s predajom sadeníc, rezaných kvetov, potravín a nápojov, zeleniny a ovocia bude zabezpečená jednosmerným pohybom zákazníkov, regulovaným vstupom a výstupom z trhoviska, s umiestnením predajných miest s minimálnou vzdialenosťou 2 m. Zakazuje sa konzumácia potravín a nápojov na mieste.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button