AktualityKomerčné články

Porovnávač poistenia

poradna

sponzorovaný článok /

Naša spoločnosť podniká na finančnom trhu v rámci finančného sprostredkovania už od roku 2010 ako SZČO a v roku 2017 sme založili spoločnosť MP Finance s.r.o.. Za celú dobu pôsobenia na finančnom trhu máme veľké množstvo spokojných klientov.

POROVNANIE VŠETKÝCH PONÚK NA JEDNOM MIESTE

Našim klientom pomáhame riešiť ich potreby a zároveň šetriť peniaze na finančných produktoch. Kvôli tomu sme rozšírili svoje služby aj o online poistenie. Týmto vieme pomôcť ešte väčšiemu počtu klientov porovnať, či neplatia za svoje produkty zbytočne veľa. Venujeme sa aj iným oblastiam na finančnom trhu, ako sú napr. hypotekárne úvery (kúpa nehnuteľnosti, výstavba, refinancovanie), stavebné úvery, spotrebné úvery, životné poistenie, investície a dôchodkové piliere. Dozviete sa viac v sekcii produkty. Neváhajte využiť aj tieto naše služby a v prípade ďaľších otázok a informácií nás môžete kontaktovať. Samozrejmosťou pre nás je aj servis a pomoc aj pri prípadných poistných udalostiach. Viac v sekcii pomoc pri poistnej udalosti.

WWW.POROVNAVACPOISTENIA.COM


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button