AktualityOznamy

Výzva predsedu krízového štábu OÚ Nitra

poradna

Vážení spoluobčania, príslušníci marginalizovaných rómskych komunít. Šírenie nového koronavírusu a ochorenia Covid-19 v marginalizovaných skupinách obyvateľstva v našom regióne je veľmi pravdepodobné. 

Zdravie a život príslušníkov vašej komunity je ohrozené a preto je nevyhnutné správať sa zodpovedne. Musíte chrániť seba samých, neohrozovať svoje deti, blízkych a okolie. Prosím, venujte pozornosť osobnej hygiene, umývaniu rúk, noseniu rúšok, vyhýbajte sa zbytočnému fyzickému kontaktu s inými ľuďmi, nenavštevujte sa, nestretávajte sa v skupinách, nezdržiavajte sa na verejných priestranstvách, na nevyhnutné nákupy choďte jednotlivo. Sledujte svoje okolie a pomôžte odhaliť možných infikovaných, pretože len tak ochránite pred vírusom seba a svojich blízkych. V prípade, že sa nepodarí zabrániť šíreniu tohto nebezpečného ochorenia, nevyhneme sa prísnym izoláciám a povinným karanténam, ktoré budú zabezpečené v úzkej súčinnosti s príslušníkmi ozbrojených síl SR.

Ďalšie informácie nájdete v priložených súboroch





obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button