AktualityŠkoly

Zápis detí do MŠ Štúrova na školský rok 2020 / 2021

poradna

Riaditeľstvo Materskej školy Zlaté Moravce, ul. Štúrova 15 oznamuje že na základe rozhodnutia Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR zo dňa 26.marca 2020 sa menia podmienky a dátum na podávanie žiadostí prijatia dieťaťa na predprimárne vzdelávanie nasledovne:

  • podávanie žiadostí o prijatie dieťaťa sa bude organizovať bez osobnej prítomnosti detí
  • potvrdenie o zdravotnom stave dieťaťa sa nebude vyžadovať; ak do času vydávania rozhodnutia o prijatí dieťaťa zákonní zástupcovia dodatočne nepriložia potvrdenie  o zdravotnom stave, dieťa bude prijaté len na adaptačný pobyt,
  • ak pôjde o prijatie dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami, nebude sa vyžadovať predloženie vyjadrenia príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie; ak zákonní zástupcovia dieťaťa so špeciálnymi výchovno-vzdelávacími potrebami dodatočne nepriložia potvrdenie o zdravotnom stave a vyjadrenie príslušného zariadenia výchovného poradenstva a prevencie, dieťa bude prijaté len na diagnostický pobyt.
  • zákonní zástupcovia si stiahnu tlačivo k zápisu dieťaťa do MŠ na stránke školy www.sturovams.sk, vyplnené ho  pošlú od 30.4.2020 do 31.5.2020 elektronickou formou na e-mailovú adresu materskej školy alebo poštou (nie doporučene).
  • Rozhodnutie o prijatí – neprijatí dieťaťa do materskej školy obdrží zákonný zástupca dieťaťa do 30. júna 2020.
  • e-mail:   mssturova@gmail.com

Materská škola
Štúrova 15  953 01 
Zlaté Moravce

TEŠÍ SA NA VÁS KOLEKTÍV MATERSKEJ ŠKOLY NA ŠTÚROVEJ ULICI V ZLATÝCH MORAVCIACH



obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button