AktualityKomerčné článkyŠkoly

Piliere tvojej úspešnej kariéry začínajú v blízkosti tvojho bydliska

poradna

Predstavitelia Vysokej školy ekonómie a manažmentu verejnej správy v Bratislave (VŠEMvs) a predstavitelia mesta Zlaté Moravce v roku 2009 postavili základné piliere vysokoškolského vzdelávania v tomto regióne.

Nemenej dôležitým je aj fakt, že zakladateľka a rektorka vysokej školy Dr. h. c. prof. Ing. Viera Cibáková, CSc. pochádza priamo zo Zlatých Moraviec a má k  mestu i k jeho okoliu hlboký a úprimný vzťah. Vzájomnou spoluprácou sa podarilo v roku 2010 v Zlatých Moravciach otvoriť Miesto prvého kontaktu (MPK) pre študentov VŠEMvs. 

VŠEMvs v Bratislave je moderná vysoká škola, ktorá ponúka inovatívne vzdelávanie a dáva šancu všetkým uchádzačom o štúdium. Ponúka študijné programy dennou kombinovanou metódou, čo znamená, že výučba sa realizuje prevažne len v piatok popoludní a v sobotu dištančnou metódou. Táto metóda je vhodná pre tých študentov, ktorí s ohľadom na iné povinnosti (napr. zamestnanie) nemajú dostatočný priestor zúčastňovať sa výučby v pracovných dňoch, ale môžu sa zúčastňovať výučby v piatok popoludní a cez víkend. V akademickom roku 2020/2021 VŠEMvs ponúka bakalárske a magisterské štúdium v troch akreditovaných študijných programoch:

  • VEREJNÁ SPRÁVA
  • MANAŽMENT MALÉHO A STREDNÉHO PODNIKANIA 
  • EKONOMIKA A MANAŽMENT VEREJNÝCH SLUŽIEB

VŠEMvs ponúka kvalitné bakalárske, magisterské a doktorandské vzdelávanie v slovenskom a anglickom jazyku. Za účelom skvalitnenia vzdelávacieho procesu a vedecko-výskumnej činnosti, nadviazala vysoká škola kontakty s viacerými vysokými školami v Českej republike, Poľsku, Chorvátsku, Srbsku, Bulharsku, na Ukrajine, v Rusku a vo Francúzsku. Prostredníctvom vzdelávacieho programu ERASMUS+ si môžu študenti vybrať z viac ako 30 zahraničných vysokých škôl v EÚ, ale aj v Číne, Rusku, Srbsku a na Ukrajine, ktoré v súčasnosti vysoká škola ponúka svojim študentom.

Výborné uplatnenie našich študentov

VŠEMvs vychováva nových odborníkov v oblasti malého a stredného podnikania, verejnej správy, verejného obstarávania, či v oblasti digitalizácie verejnej správy. Absolventi vysokej školy sú schopní aplikovať do praxe najnovšie poznatky z oblasti teórie ekonomiky, manažmentu organizácií a ľudských zdrojov, digitálneho marketingu, verejného obstarávania ako aj profilovať sa na oblasť zdravotníctva, vzdelávania či cestového ruchu. Vďaka možnosti pracovať popri štúdiu, má naša vysoká škola takmer nulovú nezamestnanosť našich absolventov. S podporou služieb nášho Kariérneho Centra a start-up inkubátora GrowUp je naša vysoká škola zárukou úspechu pre absolventov uplatniť sa na trhu práce, ako aj v podnikaní a to nielen doma, ale aj v zahraničí.

MPK Zlaté Moravce

MPK nájdete v Zlatých Moravciach na Robotníckej ulici v priestoroch Základnej školy na 3 poschodí. Informácie o štúdiu vám poskytne: PhDr. Monika Paulová, programový manažér, na tel. čísle +421 917 823 101. Podrobnejšie informácie o podmienkach a priebehu štúdia môžete nájsť aj na webových stránkach vysokej školy www.navysku.vsemvs.sk, www.vsemvs.sk/Studium, prípadne aj na našich so-ciálnych sieťach.

Teší nás, že aj študenti VŠEMvs majú možnosť prispieť k budovaniu vzdelanostného mesta Zlaté Moravce, regiónu a našej krajiny. Týmto ďakujeme predstaviteľom samosprávy v Zlatých Moravciach za spoluprácu pri vytváraní týchto možností pre našich študentov.

VŠEMvs MPK
Zlaté Moravce

 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button