AktualityKomerčné články

Servírujte na svojich eventoch netradične a originálne. Prekvapte svojich hostí živými stolmi

poradna

Párty stoly sa za posledné roky stali obľúbenou súčasťou rôznych podujatí. Agentúra CREART Production, ktorá stojí za ich dizajnom a  výrobou, má vo svojom portfóliu rôzne tematické prevedenia eventových živých stolov. 

Osviežujúci welcome drink, lahodný zákusok alebo chutná jednohubka a k tomu príjemný rozhovor, to je nepochybne správna kombinácia. „Živý párty stôl je zaujímavým spestrením každého podujatia,“ tvrdí Romana Bojdová, zakladateľka agentúry CREART Production.

Nech to už nazveme akokoľvek, event, akcia, podujatie, vždy je to udalosť. Udeje sa niečo výnimočné. V jednom okamihu sa spoja ľudia so spoločným cieľom. S cieľom niečo zažiť, vidieť, počuť, ovoňať či ochutnať, vyhrať, zabaviť sa, ale aj sa niečo naučiť, dozvedieť, v niečom sa zdokonaliť, alebo sa s niekým zoznámiť. Dôvodov, prečo chodíme na spoločenské podujatia je veľa a možností, ako si konkrétnu akciu vychutnať, tiež. Pre organizátorov či hostiteľov je dôležité, aby sa návštevníci cítili dobre a odniesli si so sebou výnimočné zážitky. Živý stôl je presne ten správny spôsob, ako vytvoriť nielen dokonalý event, ale aj nezabudnuteľný zážitok.

„V CREART Production veríme, že každé podujatie môže byť nezabudnuteľným zážitkom ako pre hosťa či diváka, tak aj pre organizátora. Radi hľadáme kreatívne možnosti na vytvorenie pridanej hodnoty akéhokoľvek eventu. Na každej akcii sa pracuje naplno, často ide o niekoľkodenný, či -nočný maratón. Keď sa na jeho konci zjavia spokojné tváre hostí a klienta, vieme, že to stálo za to,“ vysvetľuje Romana Bojdová.

Hostesky sa v živých stoloch môžu starať nielen o zábavné podávanie cateringu, ale aj o registráciu hostí či guest list a poskytovať tak základné informácie o priebehu podujatia. Láka vás svet kabaretu v dvadsiatych rokoch, motívy slovenského folklóru, helloweenska či vianočná atmosféra, kultúra hippies, rock´n rollu alebo exotika ďalekej Brazílie? Radi by ste sa nechali zlákať barokovou dámou, ovocnou lady, ľadovou kráľovnou, morskou pannou či temnou zombie? Všetky kostýmy sú vyrobené na mieru a farebnosť možné zladiť s témou a dekoráciami vášho eventu. 

Kontakt:

Romana Bojdová
CREART Production – Mgr. Romana Bojdová
+421 911 157 205
romana@creartproduction.sk 

www.zivestoly.sk alebo www.creartproduction.sk


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button