AktualityKoronavírus

JARMOK 2020 v Zlatých Moravciach sa konať nebude

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 3.6. 2020 /streda/ o 8.00 hod. na MsÚ Zlaté Moravce.

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce
    a.s. informovala, že nebola zaznamenaná žiadna zmena.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Mgr. Bošiaková informovala, že sociálne zariadenia fungujú v bežnom režime v súlade aktuálne platnými opatreniami. 
  • Vzhľadom k pretrvávajúcej priaznivej epidemiologickej situácií Vláda SR na základe odporúčaní Ústredného krízového štábu SR a ÚVZ SR pristúpila k ďalšiemu uvoľňovaniu opatrení, ktoré boli zavedené pre epidémiu ochorenia COVID-19. Krízový štáb mesta na základe toho rozhodol o zrušení kultúrneho podujatia – tradičného Zlatomoraveckého jarmoku, ktorý sa mal konať koncom septembra 2020. Dôvodom zrušenia jarmoku je opatrenie Vlády SR prijaté k organizácii hromadných podujatí, kde v čase od 1.júla 2020 až do 31.12.2020 je stanovený limit vo výške maximálne 1000 účastníkov, ktorý sa výhľadovo meniť nebude.

Ďalšie zasadnutia Krízového štábu mesta COVID-19 sa budú konať podľa
potreby a vývoja situácie COVID-19.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button