AktualityKoronavírus

Krízový štáb bol informovaný, že v meste bol zaznamenaný 1 pozitívny prípad na COVID-19

poradna

Zasadnutie Krízového štábu COVID-19 v meste Zlaté Moravce, ktoré sa konalo dňa 2.9. 2020 /streda/ o 13,00 hod. v priestoroch MSKS Zlaté Moravce.

  • Krízový štáb COVID-19 mesta kontaktoval vedenie Nemocnice Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica Zlaté Moravce a.s. informovala, že v rámci testovania, v nemocnici neevidujú nové prípady ochorenia na COVID-19.
  • Nemocnica Zlaté Moravce a.s. oslovila Mesto Zlaté Moravce o spoluprácu pri zriadení mobilného kontajnerového odberného miesta na COVID-19.
  • Krízový štáb COVID-19 telefonicky kontaktoval Regionálny úrad verejného zdravotníctva ohľadom aktualizácie epidemiologickej situácie v okrese Zlaté Moravce. Krízový štáb COVID-19 bol informovaný, že v meste Zlaté Moravce bol dnes zaznamenaný 1 pozitívny prípad na COVID-19.
  • Mgr. Bošiaková informovala Krízový štáb mesta, že sociálne zariadenia DOS a ZOS fungujú v bežnom režime v súlade aktuálne platnými opatreniami. Mgr. Bošiaková požiadala o doplnenie ochranných pracovných prostriedkov a dezinfekčných prostriedkov pre uvedené prevádzky.
  • Voda pre MRK v Chyzerovciach bude naďalej zabezpečovaná a poskytovaná do odvolania, každý utorok a piatok.
  • Krízový štáb COVID-19 bol primátorom mesta informovaný, že školský rok 2020/2021 začal na všetkých ZŠ, MŠ, v CVČ ako aj v ZUŠ v súlade s nariadeniami ÚVZ SR. Otvorenie prebehlo bez neočakávaných udalostí.
  • Krízový štáb prejednal opatrenia ÚVZ SR vydané dňa 28.8.2020 hlavným hygienikom SR, ktoré sú účinné dňom 1.9.2020 . Najnovšie opatrenia ÚVZ
    SR sú zverejnené na web stránke Mesta Zlaté Moravce https.//wwvv .zlatemorav ce.eu/infonnacie-o-prev entivnyc h-opatreniachohladne-
    koronavirusu.html
  • Ďalšie zasadnutia Krízového štábu mesta COVID-19 sa budú konať podľa potreby a vývoja epidemiologickej situácie.

 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button