AktualityKoronavírus

V najbližších dňoch bude realizovaná dezinfekcia verejných priestorov v meste

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 5. 10.2020 /pondelok/ o 8.30 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že prevádzku zabezpečujú v súlade s nariadeniami a odporúčaniami RÚVZ a hlavného lekára NSK. Vedenie nemocnice požiadalo Krízový štáb o pomoc pri zabezpečení stanu, ktorý bude slúžiť ako vstupný filter do priestorov nemocnice.
  • V okrese Zlaté Moravce pribudli v piatok 12 nových prípadov na ochorenie COVID-19 a v sobotu 15 nových prípadov na ochorenie
    COVID-19.
  • Školy a školské zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Zlaté Moravce sú v prevádzke za prísneho dodržiavania hygienických opatrení a nariadení vydaných RÚVZ a vyučovanie prebieha v normálnom režime.
  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Vedúca sociálnych zariadení Mgr. Bošiaková informovala, že situácia je stabilizovaná. V sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva.
  • V najbližších dňoch bude realizovaná dezinfekcia verejných priestorov – autobusových zastávok a lavičiek v meste.
  • Pitná voda pre MRK v mestskej časti Chyzerovce bude zabezpečená 2X do týždňa – v utorok a v piatok od 9,00 hod. do 12,00 hod.
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button