AktualityKoronavírus

V okrese Zlaté Moravce pribudlo od piatka spolu 14 pozitívnych prípadov na COVID-19

poradna

Zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce (vybraní členovia a prizvaní hostia), ktoré sa konalo dňa 19. 10. 2020 (pondelok) o 8,15 hod. v MSKŠ v Zlatých Moravciach

  • Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. a informoval sa ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie.
    Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že pripravuje mobilné odberové miesto pre testovanie na ochorenie COVID-19. V nemocnici v súčasnej dobe nie je hospitalizovaný žiadny pacient s ochorením COVID-19.
  • V okrese Zlaté Moravce pribudlo od piatka a počas víkendu spolu 14 pozitívnych prípadov na ochorenie COVID-19.
  • Mgr. Bošiaková vedúca DOS, ZOS informovala, že aktuálna situácia v uvedených sociálnych zariadeniach je bez zmeny. V sociálnych zariadeniach dbajú na dodržiavanie všetkých nariadení a opatrení vydaných Úradom verejného zdravotníctva SR.
  • Dnes bude realizovaná dezinfekcia priestorov Mestskej polície, Terénnej sociálnej práce a priestory vyhradené pre aktivačných pracovníkov.
  • V MŠ Kalinčiakova je jedna trieda uzatvorená do 21.10.2020. Bude realizovaná dezinfekcia triedy.
  • Ostatné školy a školské zariadenia v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Zlaté Moravce sú v plnej prevádzke za prísneho dodržiavania hygienických opatrení a nariadení vydaných ÚVZ SR a vyučovanie prebieha v normálnom režime.
  • Krízový štáb mesta Zlaté Moravce bude zasadať v najbližších dňoch, a to podľa vývoja epidemiologickej situácie.

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button