AktualityKoronavírus

Odberné miesto na testovanie COVID 19 bude otvorené aj dnes

poradna

Krízový štáb mesta kontaktoval vedenie Nemocnice AGEL Zlaté Moravce a.s. ohľadom aktuálnej epidemiologickej situácie. Nemocnica AGEL Zlaté Moravce a.s. uviedla, že prevádzka je realizovaná v štandardnom režime.

  • Krízový štáb mesta telefonicky preveril aktuálnu situáciu v DOS a ZOS. Vedúca sociálnych zariadení Mgr. Bošiaková informovala, že situácia je zatiaľ bez zmeny. V sociálnych zariadeniach sú dodržiavané všetky hygienické opatrenia a nariadenia vydané Regionálnym úradom verejného zdravotníctva.
  • Školy a školské zariadenia v pôsobnosti Mesta Zlaté Moravce fungujú v súlade s nariadeniami Ministerstva školstva SR bez akejkoľvek odchýlky či zmeny.
  • Prednostka OÚ Zlaté Moravce JUDr. Hana Kováčiková telefonicky informovala Krízový štáb, že odberné miesto na testovanie ochorenia COVID-19 bude otvorené aj v sobotu 14.11.2020 od 12,00 hod. do 20,00 hod. v priestoroch Hasičského a záchranného zboru SR sídliaceho v meste Zlaté Moravce.
  • Ďalšie zasadnutie Krízového štábu mesta Zlaté Moravce sa bude konať podľa potreby a vývoja situácie COVID-19.

obed

Súvisiace články

3 Komentárov

    1. Nemalo byt ani dnes a predsa sa koná, co bude budúci týždeň nevieme. Celé to záeží od Okresného úradu. Ak budeme mat info určite dáme vedieť. Sledujte web zlatemoravce.info

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button