AktualityKomerčné články

Buffalo’s grill ZM

poradna

Reštaurácia Buffalo’s grill vznikla za účelom vyhovieť zákazníkom, ktorí si ľúbia vychutnať poctivý kus mäsa, burgru prípadne inej našej špeciality. Napriek tomu že sa reštaurácia otvorila počas pandémie, neprestávame napredovať a ponúkame našim zákazníkom rôzne formy súťaže o burgre zdarma či iné špeciálne ponuky jedál pri ktorých je doprava v rámci Zlatých Moraviec zdarma.

Akonáhle to situácia bude dovoľovať budeme sa na vás tešiť, ako usadnete opäť u nás za stôl v príjemnom interiéri v steak house štýle, prípadne terasu počas teplých slnečných dní. Do tej doby sme vám k dispozícií formou rozvozu, alebo osobného odberu. Nachádzame sa na Robotníckej ulici č. 21 v kľudnej časti mesta. Celú našu ponuku jedál a špecialít nájdete na stránke buffalosgrillzm.sk, alebo na našej facebook stránke Buffalos Grill.

 

Redakcia portálu zlatemoravce.info nezodpovedá za obsah príspevkov v diskusných fórach. Za obsah a pravdivosť inzerátov, PR článkov, reklamných článkov a reklamných bannerov zodpovedajú zadávatelia

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button