AktualityKomerčné články

Tipy, ako vytvoriť z vašej spálne oázu pokoja a oddychu

poradna

Spálňa tvorí jednu z najdôležitejších častí vášho bytu či domu, keďže práve v nej naše telo počas spánku regeneruje. Práve preto, by ste sa mali vo svojej spálni cítiť skutočne príjemne a vytvoriť si z nej oázu pokoja. S našimi tipmi, ktoré vám dnes predstavíme sa vám to môže podariť. 

Na to, aby vám spálňa slúžila efektívne a skutočne splnila svoj účel je potrebné vybaviť ju vhodným nábytkom. 

Základom pre kvalitný spánok je posteľ, a preto by ste pri zariaďovaní mali začať práve s ňou. 

Aký druh postele vybrať? 

Dnes sa na trhu môžete stretnúť s veľkým množstvom druhov rôznych postelí. Medzi tie najpopulárnejšie však zrejme patria čalúnené postele, ktoré okrem toho že skvelo vyzerajú aj splnia svoj základný účel. 

Okrem čalúnených postelí, často ľudia siahnu aj po laminátových či posteliach vyrobených z masívneho dreva. 

My vám odporúčame vydať sa zlatou strednou cestou a staviť na klasickú čalúnenú posteľ, ktorou rozhodne nič nepokazíte. 

Dbajte na odkladací priestor

Ďalším typom nábytku, ktorý by vo vašej spálni nemal chýbať je komoda, do ktorej si môžete odložiť napríklad svoje spodné prádlo či šperky. Jednoducho veci, ktoré nechcete mať rozhádzané po ďalších častiach bytu. 

Pri zariaďovaní spálne odporúčame vyberať menšiu komodu, ktorá nebude v miestnosti prekážať, no zároveň poskytne dostatočný úložný priestor. 

Premýšľali ste nad vonkajšími žalúziami?

Jednou z vychytávok, ktoré dnes môžete vidieť už takmer u všetkých novostavieb sú vonkajšie žalúzie, ktorými ľudia zakrývajú okná priamo svojej spálne. 

Tá, by totiž mala byť skutočne miestom, v ktorom budete mať svoje súkromie a nikto do nej okrem vás nemusí vidieť. 

Okrem skvelého dizajnu a nepriepustnosti svetla do miestnosti, však vonkajšie žalúzie poskytujú ešte ďalšiu radu výhod, ktoré oceníte najmä v lete pri vysokých teplotách. 

Tento typ žalúzií totiž pôsobí v exteriéri ako skvelá ochrana pred slnkom a teplom, pričom dokonale dokáže nahradiť častokrát nákladnú klimatizáciu.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button