AktualityKomerčné články

Vyvýšené drevené záhony

poradna

Spoločnosť DREVOSKY spol. s r.o. pôsobí na trhu už 19 rokov. Okrem výroby prepravných obalov, paliet sa firma venuje aj samotnému baleniu rôznych strojov a komponentov atypických rozmerov. Svoje skúsenosti a činnosť rozšírili na výrobu a predaj vyvýšených záhradných záhonov.

Naša spoločnosť prišla s myšlienkou založiť si internetový obchod kde ponúka na predaj vyvýšené záhradné záhony ako aj iné produkty využiteľné v záhradách. Drevo, v súčasnej dobe predstavuje moderný prvok v každej záhrade a preto, je vysoký dopyt po drevených výrobkoch zo strany zákazníkov. Prichádzame s ponukou vyvýšených záhradných záhonov rôznych rozmerov, typov a spôsobov využitia. Je len na zákazníkovi, aký produkt si vyberie s možnosťou výroby vyvýšeného záhradného záhonu na mieru. Stačí napísať svoje požiadavky a zo strany spoločnosti bude vypracovaná kompletná cenová ponuka šitá priamo na mieru zákazníka.

Vyvýšené záhradné záhony dodávajú záhradám nový vzhľad a poskytujú všestranné využitie.

Vyvýšený záhradný záhon umožňuje pestovať rastliny aj na miestach, na ktorých by to predtým nebolo možné. Na výrobu vyvýšeného záhradného záhonu sa najčastejšie používa drevo, ktoré sa pri dobrom spracovaní stane zaujímavým okrasným prvkom v záhrade. Vyvýšený záhradný záhon je perfektným riešením pre pestovanie na záhradách a v mestskom prostredí, taktiež sa dá použiť aj ako miesto na odloženie organického záhradného odpadu alebo ako okrasný prvok. Je výbornou voľbou pre tých, ktorí majú na pozemku neúrodnú a nekvalitnú pôdu.

Všetky potrebné informácie nájdete na našej internetovej stránke www.zahradnyzahon.sk alebo v prípade záujmu je možný aj osobný kontakt.

vyvšený záhon
zahradnyzahon.sk

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button