AktualityKomerčné články

Ako vybrať kvalitné granule pre psa?

poradna

(Sponzorovaný článok)

Pri dnešnej širokej ponuke granúl pre psov je vybrať tie najkvalitnejšie a najlepšie pomerne náročné. Preto sme sa pre vás rozhodli spísať niekoľko tipov, ktoré vám môžu pri výbere kvalitných granúl pre psov pomôcť.

Podobne, ako pri človeku, tak aj pre našich štvornohých miláčikov platí, že zdravá strava a celková životospráva im predlžuje život. 

Preto, aby váš psík prežil plnohodnotný život je potrebné mu podávať kvalitnú a vyváženú stravu. 

Tieto zásady dodržujte pri nákupe 

Jednou z hlavných zásad, ktoré by ste mali dodržať pri nákupe kvalitných granúl pre psov je nevyberať granule podľa prvého dojmu, ktorý získate z pekného obalu alebo šikovnému marketingu výrobcu. 

Sústreďte sa na zloženie 

Hlavným pravidlom pri výbere granúl pre psa, je sústrediť sa na zloženie samotných granúl. Kvalitné granule pre psa spoznáte tak, že majú na prvom mieste v zložení mäso. 

Nemyslíme však mäsovú múčku, ale kvalitné mäso, kde poznáme aj jeho skutočný pôvod. 

Okrem zloženia, je taktiež dôležité si odpovedať na otázku či preferujete extrudované granule alebo pečené v rúre, či granule lisované za studena. 

Pozerajte sa na vek psa

Ďalšou dôležitou zásadou, ktorú je nutné sledovať pri výbere granúl pre psa je samotný vek vášho štvornohého miláčika. 

Iné granule totiž potrebujete pre šteniatka, iné pre dospelých psov a iné pre psíkov seniorov. 

Granule pre šteniatka

Mimoriadny pozor si dajte najmä pri výbere granúl pre šteniatka, keďže práve prvé mesiace a roky psa sú tými najdôležitejšími pri jeho vývoji. 

Granule pre šteniatka je taktiež potrebné vyberať na základe plemena vášho psíka a mali by okrem kvalitného mäsa obsahovať aj veľké množstvo vitamínov či minerálov. 

Niektoré špecializované granule pre šteniatka, tiež obsahujú protizápalové, antivírusové a antibakteriálne látky.

Slová na záver

Ak chcete kúpiť skutočne kvalitné granule pre vášho psa, odporúčame vám nekupovať granule v bežných supermarketoch, ale obrátiť sa na odborné predajne chovateľských produktov alebo internetové obchody, ktoré sa na granule pre psov špecializujú. 

Pracovníci v týchto obchodoch vám totiž budú určite vedieť odborne poradiť, ktoré granule sú pre vášho psa tie najvhodnejšie. V kombinácií s tipmi, o ktorých sme písali vyššie veríme, že si dokážete vybrať tie najkvalitnejšie granule.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button