Aktuality

Poďakovanie pre policajnú hliadku zo Zlatých Moraviec

poradna

Ria: Dobrý deň Vám prajem. Chcela by som vás poprosiť či by bolo možné zverejniť na vašej stránke moje poďakovanie pre policajnú hliadku zo Zlatých Moraviec, ktorá dnes pomohla môjmu ocinovi a ja som im nesmierne vďačná a chcela by som im poďakovať aj verejne. Aby ľudia v našom kraji a okrese vedeli aký ľudia nám pomáhajú a chránia nás. Ďakujem a prajem pekný deň

Deň matiek je deň kedy vzdávame hold svojim mamám. Mami nás vychovali, učili a učia nás ako sa máme správať a aký máme byť. MAMY policajnej hliadky pani Juhászovej a pána Mikuša môžu byť na svoje deti naozaj hrdé. Touto cestou by som sa im chcela veľmi pekne poďakovať, že bez váhania pomohli môjmu ocinovi, ktorý po prekonaní rôznych vážnych zdravotných problémov má za následok aj to že nevie hovoriť a ťažko komunikuje s ľuďmi. Policajná hliadka mala trpezlivosť a rešpekt voči nemu a to si nesmierne vážim. POMÁHAŤ A CHRÁNIŤ ste dnes predviedli v plnej paráde. Ďakujem Vám pani Juhászova a pán Mikuš z celého srdca.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button