AktualityKomerčné články

Plánujete aktívne prázdniny? Zistite akú obuv vziať so sebou!

poradna

Sponzorovaný článok

S blížiacim sa koncom školského roku prichádzajú približne dvojmesačné prázdniny, voľné (dúfame, že aj horúce) dni, a teda skvelé obdobie na oddych. A aký je lepší spôsob na trávenie takéhoto času ako práve cestovaním?! Samotné mesto si pre vás pripravuje rôzne letné podujatia, koncerty a iné, ktoré určite stoja za návštevu. Taktiež sa v okolí nachádza množstvo úchvatných atrakcií, ktoré, pokiaľ ste ešte neboli, treba navštíviť! V tomto článku vám predstavíme príslušné typy na obuv do mesta alebo na turistiku, aby ste si mohli pohodlne užívať nadchádzajúce letné mesiace. Vykročte do leta správne so značkami Adidas a Timberland!

Akú obuv zvoliť v prípade, že idem na turistiku?

Samozrejme, vhodnosť obuvi sa odvíja od rôznych aspektov. Hlavným z nich je určite prostredie, v ktorom bude samotná obuv používaná. V prípade, že sa rozhodnete ísť do okolitých lesov, na hory (ako sú vrchy Benát alebo Veľký Lysec), navštíviť krásne hrady a zrúcaniny (ako je napríklad Gýmeš, Hrušov, alebo Čierny hrad), tak je vhodné siahnuť po kvalitnej obuvi. Práve skvelým kompromisom medzi kvalitou a cenou sú produkty Adidas Terrex

Jedná sa o špičkovú obuv prestížnej značky, ktorá sa zameriava práve na vonkajšie použitie. Pri tomto produkte sa myslí na komplexné ponímanie outdoorovej obuvi, a teda ide viac ako iba o “ďalšie topánky.” Hlavné benefity tejto obuvi určenej na túry sú:

  1. Jedná sa o veľmi ľahké (ale kvalitné) prevedenie. Táto charakteristika vám príde vhod najmä v prípadoch, kedy máte pred sebou dlhé túry alebo ťažké výstupy. Noha nie je tak zaťažovaná a ušetrená energia sa môže lepšie využiť na samotnú cestu. 
  2. Zvršok topánky je nízky a veľmi odolný, s možnosťou rýchlo šnurovania. Toto zabezpečuje stabilitu na každom povrchu.
  3. Podrážka topánky je značky Continental™. Jedná sa o gumovú podrážku, ktorá zabezpečuje priľnavosť v rámci sucha, ale aj po daždi alebo počas neho. 
  4. Membrána topánky je značky GORE-TEX®. Jedná sa o priedušnú a vode neprepúšťajúcu membránu, ktorá zabezpečuje sucho, a teda konečné pohodlie aj za nepriaznivých podmienok. 

Myslite na bezpečnosť, ale aj pohodlie pri vašej ďalšej turistike s produktovými prevedeniami Terrex. 

Adidas Terrex

Akú obuv zvoliť v prípade, že idem do mesta?

S prechádzkami po meste alebo aktivitami vykonávanými v ňom, je to oveľa jednoduchšie. Predpokladáme, že počas takýchto výletov nie je potreba až taká všestranná odolnosť. Práve pri tomto type topánok ide do veľkej miery najmä o pohodlnosť pri chôdzi a zároveň o atraktivitu samotného produktu. Pokiaľ sa chystáte napríklad na letnú udalosť na námestie Andreja Hlinku alebo do kina, kultúrneho domu alebo niekam inam, kde následne plánujete prechádzku domov, určite oceníte pohodlnú a dobre vyzerajúcu obuv. Náš tip? Nebojte sa kráčať so značkou Timberland

Veríme, že všetci z vás poznajú klasické žlté boots, ktoré sú signifikantné pre túto značku, avšak produktová ponuka je oveľa pestrejšia. Na výber sú rôzne farebné, ale aj dizajnové spracovania ako tenisky, sandále, sneakers, mokasíny, šľapky a iné. Vďaka tomu máte topánky na každú príležitosť či už sa chystáte do letného kina Tekov alebo len na miestne kúpalisko. 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button