Aktuality

Mariana Mráziková Repiská vydala detskú knihu

poradna

Mariana Mráziková Repiská (46) z Čaradíc, ktorá pracuje ako učiteľka na základnej škole, vydala rozprávkovú knihu určenú pre najmenšie deti. Ide v poradí o druhú publikáciu autorky.

Kniha Zajko horolezec bola vydaná v polovici júna 2021. Krst knižky sa uskutočnil v nedeľu 4. júla 2021 na ihrisku v Čaradiciach. Podľa slov autorky je príbeh o zajkovi vhodný pre deti od 0 do 9 rokov.

„Môj najmladší syn má deväť rokov a vždy čítal rád knihy o zvieratách, tak som si povedala, že niečo skúsim. Môj príbeh zajka je veršovaný. Zachytáva dobrodružstvá malého zajka a jeho kamarátov ježka, ďatľa, labute a veveričky,“ uviedla Mariana Mráziková Repiská. V knihe nájdeme aj pekné ilustrácie, o ktoré sa postarala Zuzana Hrvoľová, ktorá tiež pracuje ako učiteľka.

Záujemcovia si môžu publikáciu zakúpiť online, prostredníctvom web stránky – www.knizkyodmarianky.webnode.sk.

Mariana Mráziková Repiská

Autorka v súčasnosti pracuje už na ďalších príbehoch. Dočkajú sa deti i dospelí. „Mám rozrobené ďalšie veci, jednak knižku pre deti, ktorá bude opäť o Zajkovi, pravdepodobne sa bude volať Zajko školák a tiež niečo pre dospelých – budú to moje reálne zážitky z čias, keď som pracovala ako au-pairka v zahraničí,“ prezradila Mariana Mráziková Repiská.

Mariana Mráziková Repiská sa v našom regióne zviditeľnila svojím prvým románom pod názvom Stretávka, ktorý vydala v polovici novembra 2020. Dej tohto príbehu sa odohráva v Zlatých Moravciach a v ich blízkom okolí.

Peter Klimant 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button