AktualityKomerčné články

Farmovo – tradičné slovenské potraviny

poradna

Farmovo je obchod s potravinami, ktorý prináša poctivé a tradičné slovenské potraviny predovšetkým od malých a stredných tuzemských farmárov a výrobcov. Nájdete tu kvalitné potraviny vyberané s ohľadom na chuť, tradičné spracovanie bez použitia rôznej chémie a náhrad s jasným pôvodom, tak ako sa to robilo za čias našich starých rodičov.

Kvalita potravín je stále častejšie skloňovanou témou. Na pultoch obchodných reťazcov nachádzame zahraničné potraviny bez chuti a vône a s veľmi ťažko dohľadateľným pôvodom. Obdobné je to aj u lacnejších výrobkov slovenského pôvodu. Regionálne potraviny od menších farmárov a výrobcov voňajú, vyzerajú a hlavne chutia lepšie než výrobky z továrni na potraviny, kde je jediným hľadiskom zisk. Podstatou skutočného jedla je kvalitná surovina, ktorá bola vyrobená so znalosťou remesla a bez zbytočných podporných chemikálii. Takéto suroviny a jedlo, ktoré z nich doma uvaríte budú nielen veľmi chutné, ale aj zdravé.

Prevencia civilizačných chorôb začína pri vašom jedálničku, ste to, čo jete a vaše deti tiež.Farmovo, obchod s potravinami nie je biopredajnou alebo obchod so zdravou výživou. V našej ponuke nájdete predovšetkým poctivé potraviny, ktoré bez ohľadu na značku splňujú tie najvyššie nároky na kvalitu. Kvalitu potravín totiž netvorí marketing a reklama, ale poctivý spôsob výroby, pôvod a hlavne prirodzená chuť. V našej ponuke nájdete predovšetkým výrobky, ktoré neobsahujú žiadne “éčka“ alebo ich nutné minimum.

Aktuálna ponuka čerstvých potravín sa mení podľa sezóny. V našej predajni nájdete: poctivé mäsové výrobky, čerstvú farmársku hydinu , BIO hovädzie a bravčové mäso z EKO farmy, sezóne ovocie a zeleninu, čerstvé ryby, králiky, mliečne výrobky ako maslo, tvaroh, jogurty, syry, gazdovské mlieko, kváskový chlieb zo špaldovej múky a ďalšie pečivo, domáce vajíčka, gazdovské pirohy, med, 100%-né šťavy a ďalší doplnkový sortiment.

Hľadáte kvalitné slovenské potraviny? Chcete podporiť lokálnych farmárov a výrobcov? Chcete poznať chuť potravín bez zbytočnej chémie a prídavných látok?

Navštívte našu novú predajňu.

KONTAKT: FARMOVO Župná 32, Zlaté Moravce 95301 www.farmovo.sk

 

obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button