AktualityKomerčné články

Aké tenisky búdu IN počas tejto sezóny?

poradna

Sponzorovaný článok

Už ste si ste stihli pozrieť novinky a trendy kúsky zo sveta štýlových tenisiek? Ak nie veľmi radi vám v tom pomôžeme. Tenisky, ktoré sa hodia či už k športovým, elegantným alebo akýmkoľvek iným outiftom. Dokážu vyzdvihnúť a doplniť váš štýl pri akejkoľvek príležitosti.

Ak sa radi zaujímate o trendy kúsky alebo aj keď iba hľadáte vhodné tenisky, výber nemusí byť stále jednoduchý. Aké tenisky sú teda trendy počas tejto sezóny? Stálou klasikou, ktorá nikdy neomrzí sú pravdaže biele tenisky. A to platí aj pre túto sezónu. Ak si myslíte, že biela farba je tak trochu monotónna mýlite sa. Už ste videli čo je nové a trendy? Poďte sa s nami pozrieť na tie najhorúcejšie novinky na https://answear.sk/h/adidas-tenisky.html. Výhodou takýchto tenisky je aj to, že sú biele, a tak ich môžete kombinovať naozaj s čímkoľvek. Idete niekam von alebo do kina? Biele tenisky sa hodina či už k nohaviciam chino alebo džínsom. Outfit stačí doplniť nejakým tričkom a bundou. Výber je už iba na vás. Pre tých, ktorí preferujú elegantnejší štýl môžu bundu vymeniť za sako. Biele tenisky to nemusí znamenať iba klasika. Tenisky prichádzajú na trh v rôznych štýlových dizajnoch. Či už s rôznymi farebnými prvkami alebo rozličným tvarom podrážky, vďaka čomu sa môžu vaše tenisky vynímať nad ostatnými.

pantaloni dama

Čo tak vniesť do toho viac farieb?

Určite poznáte ten pocit, keď zbadáte niečo farebné a oči sa vám úplne rozžiaria. Život je vďaka farbám o niečo krajších. Preto je myšlienka vniesť do života niečo farebné stále dobrý nápad. Zmeňte tmavé a zlé dni na niečo žiarivé a pútavé. Farebné tenisky s bodkami, kvietkami, s farebnými prúžkami a iným vzormi by nemali chýbať v šatníku nejedného milovníka tenisiek. Výstrednejšie kúsky, prekombinované farby sú stále viac trendy. Tenisky môžete požívať či už na bežné nosenie, ale aj na rôzne športové aktivity alebo na tréning. Outfit už nemusíte nejako extra kombinovať zopár inšpirácii nájdete aj na nasledujúcej stránke https://answear.sk/h/nike-tenisky.html, stačí ho doplniť jednoduchými prvkami, najlepšie jednofarebným oblečením, keďže tenisky sú už dosť výrazným prvkom.

Už ste niekedy skúsili vysoké tenisky?

Boli trendy kedysi a s istou môžeme povedať, že trendy stále sú. Vysoké alebo inak povedané členkové tenisky dokážu naozaj prirásť k srdcu. Možno sa pýtate prečo. Tieto tenisky sú už na trhu veľmi dlhý čas a ich tvar a pohodlné nosenie im toto popredné miesto jednoducho zabezpečilo ešte na ďalšie roky. Pri tomto štýle tenisiek treba dávať pozor, ako ich skombinujete. Keďže sú trošku vyššie je dôležité vybrať si správy typ oblečenia predovšetkým nohavíc, aby tenisky dostatočne vynikli a ukázali sa v plnej kráse. Preto odporúčame tenisky kombinovať s nie príliš dlhými nohavicami. Skvele sa hodia počas leta k šortkám a ľahkej bavlnenej košeli alebo tričku. Tenisky môžete pravdaže využívať počas celého roka. Ale ako sme už vyššie spomínali zvoľte skôr kratší variant nohavíc, teda taký, aby nohavice siahali trošku nad tenisky.

Ako si vybrať správne tenisky?

Pri výbere tenisiek by ste predovšetkým nemali zabúdať na kvalitu. Práve tá vám zabezpečí dlhú životnosť vašich tenisky, ktoré si budete môcť užívať a nosiť aj roky. Ešte pred kúpou tenisiek si premyslite, či budete nosiť tenisky prevažne počas zimných mesiacov alebo letných mesiacov, či dokonca počas celého roka. Materiál, z akého sú tenisky vyrobené zohráva taktiež veľmi dôležitú úlohu.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button