Aktuality

Horoskop na november 2021 – Yaya

poradna

November je mesiac, keď Škorpióna strieda Strelec.

Škorpión je spojený so živlom Vody a trvá prvé dve dekády. Toto znamenie má ôsmu pozíciu v zverokruhu. Energia tohto znamenia dokáže motivovať a prebudiť skryté schopnosti skúmať, čo sa skrýva pod povrchom, či obalom. 

Naštartuje obozretnosť a vyburcuje výkony na maximum. Niektorým to pomôže v tom, že svoje výkony prehodnotia a nebude im stačiť, zúčastniť sa, ale siahnu po víťazných stupienkoch.

Ľudia narodení v tomto znamení okamžite všade vzbudia rozruch svojou empatiou a komunikáciou na všetky témy. Vo vzťahoch je na škodu, že poznajú len extrémy nie kompromis. Často robia tvrdé rozhodnutia. Za to môže vášeň. Vzbĺknu a keď vychladnú, často sa začudovane pozerajú, prečo je okolo nich spúšť. Táto vášeň Škorpióna bude vplývať aj na ostatných. 

    Škorpión má vplyv na pohlavné a vylučovacie orgány, konečník a sexualitu. Vyvarujte sa prechladnutiu.

    Ďalším znamením zverokruhu je Strelec, ktorý sa prejaví v záverečnej dekáde novembra. Toto znamenie sa spája so živlom oheň. Strelec ovplyvní ľudí natoľko, že odrazu bude oveľa viac otázok ako odpovedí. Zvádza to k aktívnejšiemu spôsobu života. Viac športu a fyzických aktivít. Skúmať za hranicami svojej komfortnej zóny a to nielen na Zemi, no i ďalej za atmosférou. Prekročiť vlastný tieň a ísť za hranice fyzických možností.

Dobrodružstvo a fantázia dostáva priestor na realizáciu.

Strelec má vplyv na stehná, boky a pohyblivosť. V tomto čase sú oveľa účinnejšie pohybové kúpele a masáže. 

 

        Kozorožec (22.12. – 20.1.)

Na začiatku mesiaca máte vhodný čas na riešenie právnych a úradných záležitostí. Dôležitou úlohou je nájsť rovnováhu medzi prácou a osobným životom. V opačnom prípade bude trpieť buď práca, lebo súkromie a môže dôjsť k nepríjemným stratám. Finančná situácia je uspokojivá a zlepšuje sa.

Potrápiť môže trávenie, pečeň a močové cesty.

    V druhej dekáde si naplánujte dobrú stratégiu, ktorá povedie k realizácii cieľov. Urobte pozitívne kroky aj v pracovnej oblasti a môžete sa tešiť z novej ponuky, projektu, či obchodného návrhu, alebo výhodnej kúpy. Pri všetkom však treba aj pozorne čítať zmluvy a dohody. Venujte sa svojim financiám a nezabudnite si skontrolovať šeky a trvalé príkazy. 

Ak skontrolujete aj diár, vyhnete sa stresu, ktorý môže ovplyvniť tlak, zhoršiť psychický stav, alebo vyvolať bolesť hlavy.

    V záverečnej dekáde sa môže objaviť nečakaná návšteva, no zaskočiť môžu aj iné nečakané záležitosti, ktoré je treba riešiť za pochodu. Neprepadajte panike. Zvládnete to s nadhľadom. Vo vzťahoch sa neodporúča radikálne konanie. Ak sa rozhodnete pre flirt, prevalí sa a všetci budú trpieť. Rozmyslite si, či to stojí za to.

Hrozia zápaly močových a pohlavných orgánov.

 

         Vodnár (21.1. – 18.2.)

V prvej dekáde je vhodné vybaviť právne a úradné záležitosti. Po namáhavej ceste čaká odmena v podobe úspechu a prosperity. Niekedy sa nestačíte čudovať, že nemusíte vynaložiť takú námahu a napriek tomu sa deje všetko vo váš prospech aj keď ste mali o realizácii inú predstavu. Poďakujte sa. Poteší aj menšia výhra. Je načase doriešiť aj naštrbené vzťahy. Je vhodný čas urovnať ich.

Zmierenie a pochopenie protistrany pomôže aj vašim nohám a kĺbom. Zložíte tým zo seba batoh a bez tohto bremena sa vám bude kráčať oveľa ľahšie.

    Druhá dekáda bude o niečo náročnejšia. Budete potrebovať viac síl na zvládnutie cieľov a aj fyzická kondícia dostane zabrať. Budete viac pociťovať rôzne tlaky, či už v práci, ale aj v rodine a to bude vyčerpávajúce. Bude potrebné riešiť rôzne úlohy a povinnosti. Ak si určíte hranice a priority, tak sa vyhnete tomu, že sa ocitnete na papuľke.

Dávajte si pozor na hlavu, krk, nos a uši.

  V záverečnej dekáde si tiež treba rozložiť sily i financie a nestavte všetko na jednu kartu. Čakajú vás rôzne skúšky, ktoré potrebujete zvládnuť. Čo neviete, naučíte sa. Študujte a získavajte viac informácií. Všetko sa vám v dohľadnej dobe zíde. Využite preto svoj potenciál na ďalšie vzdelávanie.

Zdravotný problém môže vzniknúť len vo vašej hlave, preto si zbytočne neprogramujte horory.

          Ryby (19.2. – 20.3.)

Každá bolesť vedie k poznaniu a k uzdraveniu. Ak sa vám niečo také v prvej dekáde vyskytne, berte to tak, že ako to prišlo, tak to aj odíde. Doprajte si adekvátny oddych a neprepínajte sa. Svoju energiu budete potrebovať na to, aby ste dokázali rýchlo reagovať na šancu, ktorá sa objaví spolu s prekvapením. Do rozhodovania zapojte srdce. To vám ukáže správny smer.

Ak ste si oddýchli, tak vám nič vážne nehrozí.

V druhej dekáde nastávajú zmeny a celkom nechápete, čo sa to okolo deje. Bude to náročnejšie. Rýchly sled udalostí, na ktoré nestíhate reagovať, vás môže dohnať až k panike. Tu si však uvedomte, že nie všetko môžete mať pod kontrolou. Nesnažte sa o seba zničenie tým, že budete všade. Nechajte udalosti plynúť a nezasahujte. Potom dokážete prežiť príjemnú atmosféru v kruhu rodiny a ani v práci nebudete v epicentre zemetrasenia.

Ohrozené je pohlavné a močové ústrojenstvo.

    V záverečnej dekáde sa obrňte trpezlivosťou a urobte si analýzu uplynulého obdobia. Ak si urobíte plán toho, čo ste nestihli, ešte máte šancu, zvládnuť to. Doriešiť treba najmä resty v pracovnej oblasti. Použite svoju intuíciu a inteligenciu na to, aby ste rozpoznali rozdiel medzi tým, čo chcete a čo naozaj potrebujete.

Potrápiť vás môže panva a bedrové kĺby.

 

        Baran ( 21.3 – 20.4.)

V prvej dekáde môžete pocítiť tlak, či miernu frustráciu. Obrňte sa trpezlivosťou. Príde váš čas a preto nič nerobte nasilu, či preto, že sa to od vás očakáva a každý to od vás berie ako samozrejmosť. Rozdeľte povinnosti aj na iných a určite sa vám bude ľahšie dýchať. Vyhnete sa tak nutkaniu od všetkého utiecť. Bude si to vyžadovať viac odvahy, no urobte to. Položte si otázku: “Čo ma obmedzuje a rozptyľuje od toho, že má, čo je pre mňa naozaj podstatné a dôležité?”

Predídete tak bolestiam hlavy, preťaženiu nervového systému a celkovému vyčerpaniu.

    V druhej dekáde si naozaj dajte prestávku na rekonvalescenciu.

Potrebujete regeneráciu a nie ďalší stres a chaos. Ak sa vám dá, zoberte si voľno a dobite si energiu. Urobte si čas na seba. Všetky problémy sú len prechodné a nemusíte do toho zasahovať. Rozhodnutia robte srdcom a počúvajte pritom svoju intuíciu. Každá hmla sa raz zdvihne. Je potrebné doriešiť aj nejaké úradné záležitosti.

Môže sa objaviť nová diagnóza.

    V záverečnej dekáde už prestaňte bojovať so sebou a rozhliadnite sa okolo seba. Rozumne hospodárte so svojou energiou a plánujte si všetky potrebné aktivity. Uplatnite všetky dostupné prostriedky na to, aby ste sa nezničili. Obstojíte vo všetkých náročných skúškach. Neopakujte rovnaké chyby.

Potrápiť vás môže krížová oblasť a chrbtica a nebude to len vplyvom Strelca.

 

        Býk (21.4. – 20.5.)

  V prvej dekáde vás môže potešiť milé prekvapenie, alebo menšia výhra. Vyhýbajte sa zmätku a stresu. Rozložte si sily a naplánujte si svoje úlohy a povinnosti. Vyhnete sa tak sklamaniu z neúspechu.

Ak sa vám nepodarí prechladnúť, potom vás nebude trápiť ani močové a pohlavné ústrojenstvo.

    V druhej dekáde vás môžu prepadnúť nostalgické spomienky. To súvisí s počasím. Urobte si peknú chvíľku pre seba, alebo v kruhu rodiny, či priateľov. Ďalšia možnosť je, že sa niečím pekným obdarujete. Aj tak sa dá vylepšiť nálada. Vaša finančná situácia sa zlepší pohybom na účte do plusu. Nezadaných zasiahne myšlienka, že predsa len dajú šancu predošlému vzťahu. Predídete sklamaniu, ak si najskôr zistíte, či je taká istá snaha aj z opačnej strany. Šťastné spomienky a pekné chvíle na to nestačia. 

Potrápiť môže tlak, cievy a hlava.

    V záverečnej dekáde sa tešíte z domácej aj pracovnej pohody. Môžete si naplánovať príjemné aktivity, či posedenia s priateľmi. Pospomínate na leto, alebo naplánujete zimnú dovolenku. Užívajte si. Prichádzajú dobré správy a preto reagujte na ponuky, ktoré budú výhodné z dlhodobého hľadiska.

Ohrozené budú močové cesty, trávenie a pečeň.

          Blíženci (21.5 – 20.6.)

V prvej dekáde nájdite v sebe rovnováhu. Analýzou uplynulých mesiacov a udalostí zistíte, kde máte resty a aké máte rezervy. Preto si naplánujte, čo ste nestihli a urobte to ešte v tomto roku. Premýšľajte, alebo počítajte minimálne do 10, kým niečo poviete. Slová dokážu zraniť viac, ako boxerská rukavica. Takto sa dá vyhnúť nepríjemným prekvapeniam a zraneniam. Na cestách buďte obozretní a opatrní.

Potrápiť vás môžu uši a zuby. Ak ste ešte nestihli preventívnu prehliadku u zubára, je najvyšší čas.

    V druhej dekáde máte priaznivý čas na detox od 19.11. – 4.12. Zbavte sa pritom aj zbytočných vecí, ktoré len prekladáte z miesta na miesto. Ak sa teda rozhodnete upratať si v sebe aj okolo seba, zistíte, že sa úžasne rozprúdi energia. Otvoria sa vám nové možnosti, ktoré môžu vstúpiť do vášho života. Vyskytnú sa aj konflikty, ktoré treba riešiť s chladnou hlavou a dobrými argumentmi. Okrem toho sa vyskytnú aj flirtíky a tam sa treba zamyslieť nad tým, že či to váš vzťah prežije. Venujte pozornosť svojim rukám a vlasom.

  záverečnej dekáde nastanú určité zmeny, ktoré však budú mať pozitívny dopad v ďalšom období. Ak ste sa rozhodli mať potomka, máte na to vhodný čas. Ak nie, tak si dávajte pozor. Zbytočne nestresujte a riešte priority.

V práci sa nenechajte vtiahnuť do intríg a tým si ušetríte tráviaci systém, žalúdok, pečeň aj žlčník.

 

         Rak (21.6. – 22.7.)

V prvej dekáde na vás číhajú stresové situácie, ktoré dokáže rozvíriť jedinec, ktorý chce upútať na seba pozornosť. Bude to pre vás sklamanie, lebo v tom človeku ste videli podporu a oporu. Život ide ďalej. Ak sa nenecháte ďalej manipulovať, vpustite do svojho života nových ľudí. Ak sa vám podarí odpútať, dosiahnete všetko, čo chcete a bude sa vám viac dariť. Napätie a stres s tým spojené, po čase pominú a aj jazvy sa zahoja.

Pozornosť venujte pohlavnému a močovému ústrojenstvu.

    V druhej dekáde je čas na upratovanie. Detoxom môžete začať od 19.11 – 4.12. Vaša snaha a práca bude odmenená a teda aj vaša finančná situácia bude viac, než uspokojivá. To môže mať za následok intrigy v práci, tak si svoju výplatnú pásku nechajte pre seba a nedávajte ju kolovať. Rovnako komplikácie môže narobiť aj zlá partia.

Ohrozený je nervový systém a chrbtica.

    V záverečnej dekáde môžete pocítiť únavu. Treba začať rozumnejšie narábať s energiou a rozložiť si sily. Doprajte si relax, alebo sa začnite učiť niečo nové. Nájdite si nové záujmy a tým sa vymaníte z každodennej rutiny, ktorá ubíja vašu kreativitu a podporuje vašu únavu. Počúvajte sa a dajte priestor svojim nápadom. Výsledky sa objavia vo všetkých oblastiach života. Pocítite príval novej energie.

Ak sa rozhodnete nepodniknúť nič a ľutovať sa, nielen, že sa nič nezmení, no môžete si k tomu pribaliť novú diagnózu.

 

         Lev (23.7. – 22.8.)

V prvej dekáde sa zamerajte na svoj domov. Renovujte, zveľaďujte, môžete vymeniť nábytok, alebo ho premiestniť a využiť nový priestor. Máte dostatok kreatívnych nápadov, ktoré môžete použiť. Svojou múdrosťou a inteligenciou získate väčšiu perspektívu na realizáciu. Nezadaným sa črtá perspektívny vzťah a zadaným väčšia harmónia vo vzťahu. V práci tiež ocenia váš inovatívny prístup.

Ozvať sa môžu chronické choroby a krvný obeh.

    V druhej dekáde vás prepadne vlna optimizmu. Je to pre vás palivo, ktoré vás motivuje k vyšším métam. Ak ste sa rozhodli pokračovať v rekonštrukcii, budete sa boriť s prekážkami. Už nie je vhodný čas. Nastane situácia, že budete musieť všetko odložiť a podniknúť dlhšiu cestu mimo domu. Táto dekáda bude oveľa akčnejšia, no budete mať dostatok energie a sily na zvládnutie. V práci sa vám bude dariť

Veľká aktivita potrápi nohy a bedrové kĺby.

    V záverečnej dekáde niekto vo vás objaví skrytý talent a to môžete využiť vo svoj prospech. Nastáva obrat k lepšiemu. Všetko si vopred zorganizujte a potom vás nič nezaskočí. Určite si svoje hranice a neprekračujte svoje možnosti. Ak sa necháte ovládať pochybnosťami a pesimizmom, to váš život privedie k stagnácii a oslabeniu.

Prejaviť sa môžu zas chronické choroby a nervový systém.

 

       Panna (23.8. – 22.9.)

V prvej dekáde sa zamerajte na svoj domov. Renovujte, zveľaďujte, môžete vymeniť nábytok, alebo ho premiestniť a využiť nový priestor. Máte dostatok kreatívnych nápadov, ktoré môžete použiť. Svojou múdrosťou a inteligenciou získate väčšiu perspektívu na realizáciu. Nezadaným sa črtá perspektívny vzťah a zadaným väčšia harmónia vo vzťahu. V práci tiež ocenia váš inovatívny prístup.

Ozvať sa môžu chronické choroby a krvný obeh.

    V druhej dekáde vás prepadne vlna optimizmu. Je to pre vás palivo, ktoré vás motivuje k vyšším métam. Ak ste sa rozhodli pokračovať v rekonštrukcii, budete sa boriť s prekážkami. Už nie je vhodný čas. Nastane situácia, že budete musieť všetko odložiť a podniknúť dlhšiu cestu mimo domu. Táto dekáda bude oveľa akčnejšia, no budete mať dostatok energie a sily na zvládnutie. V práci sa vám bude dariť

Veľká aktivita potrápi nohy a bedrové kĺby.

    V záverečnej dekáde niekto vo vás objaví skrytý talent a to môžete využiť vo svoj prospech. Nastáva obrat k lepšiemu. Všetko si vopred zorganizujte a potom vás nič nezaskočí. Určite si svoje hranice a neprekračujte svoje možnosti. Ak sa necháte ovládať pochybnosťami a pesimizmom, to váš život privedie k stagnácii a oslabeniu.

Prejaviť sa môžu zas chronické choroby a nervový systém.

          Váhy (23.9. – 23.10.)

   V prvej dekáde nastávajú nevyhnutné zmeny, ktoré je potrebné akceptovať. Prinesie to so sebou viac komunikácie a aj vzrušujúce ponuky. Všetky vaše projekty sa začnú hýbať, akoby dostali krídla. Tieto zmeny budú aj novým prívalom energie. Je potrebné určiť si priority a vybrať pomocou intuície, to najlepšie. Vo vzťahoch po období emocionálneho chladu, tiež nastane obrat k lepšiemu.

Pozornosť venujte nohám, kolenám a kĺbom.

    V druhej dekáde budete potrebovať silu a energiu z predošlého obdobia, lebo teraz už nepôjde všetko tak hladko. Nie je to až také dlhé obdobie, aby sa to nedalo zvládnuť. Je aj povolený doping. Odstráňte zo seba strach a nahraďte ho odvahou. Nie je vhodné utiahnuť sa do seba. Môže to vyústiť do depresie a tá sa neutopí ani v alkohole. Radšej sa obklopte ľuďmi s podobnými záujmami a odreagujte sa. 

Ohrozený je lymfatický systém, žily a šľachy.

    V záverečnej dekáde sa môžete tešiť z nového vzdelávania, informácií, alebo užitočných poznatkov. Všetko dokážete použiť. Zas pôjde všetko ako po masle a zas môžete pokojne spávať a plniť si želania.

Takúto pohodu ocení aj váš zdravotný stav.

         Škorpión (24.10. – 22.11.)

  V prvej dekáde sa budete zaoberať rôznymi spoločenskými aktivitami, ako sú aj návštevy. Ak budete počúvať svoj vnútorný hlas, dozviete sa, že sa máte venovať aj sebe, nie na úkor seba všetkým ostatným. Aj tak sa nedá všetkým vyhovieť a vás to posunie zas o pár krokov k seba zničeniu a totálnej vyčerpanosti. Zastavte sa. Prečítajte si dobrú knihu. Urobte si relax a zvoľnite tempo. Zbavte sa tlaku a využite alternatívne možnosti. Verte svojej intuícii a nebojujte proti nej, aj za cenu toho, že to vaše okolie zneistí. Je to dobrý spojenec. 

To pomôže vášmu zdravotnému stavu a budete sa cítiť oveľa lepšie.

    V druhej dekáde môžete využiť vhodný čas na detox od 19.11. – 4.12. Môžete odbúravať aj iné závislosti. Všetky oblasti života ste dostali pod kontrolu, preto sa nenecháte vytočiť partnerom, kolegami a ani nepredvídanými výdavkami. Všetko si dokážete hravo vyriešiť. Chce to len iniciatívny prístup a trošku improvizácie. Poteší aj menšia výhra.

Dávajte si pozor na močové a pohlavné orgány a všetko ostatné bude v pohode.

    V záverečnej dekáde na vás čaká ďalšia výhra. Všetko ide tak akosi samo a deje sa to k vašej spokojnosti. Nepokazte si to zbytočným počúvaním rečí typu depresívne počasie atď. Veď aj na zlom počasí sa dajú objaviť aj pozitíva. Napríklad, že dážď očisťuje, alebo, že po búrke je krásna dúha, kvapky dažďa dokážu uspať atď. Nájdite si vo všetkom aspoň jeden kladný bod a uvidíte, že pri krbe je plus, napriek tomu, že vonku je mínus.

Potrápiť môže trávenie a hrubé črevo.

         Strelec (23.11. – 21.12.)

V prvej dekáde pocítite absenciu stability. Nie je dôvod k panike. Prekonali ste už rôzne prekážky a vždy ste dokázali vstať a ísť ďalej. Je čas na to, aby ste boli spokojní so sebou a tešili sa z uznania od okolia. Ak podnikáte, vaše obraty začnú narastať. Ak ešte nemáte trvalý pracovný pomer, aj to sa pohne k lepšiemu. A finančná situácia sa zastabilizuje. Vaše príjmy prevýšia výdavky a tam nastáva čas na vytváranie rezerv.

Skľudnite sa a tým zlepšíte krvný obeh, znížite tlak a nemusí vás bolieť hlava.

    V druhej dekáde si urobte analýzu dosiahnutého a ak sa objavia resty, treba využiť vhodný čas na riešenie a dokončenie rozrobených záležitostí. Vypracujte si plán, čo ešte chcete a potrebujete do konca tohto roka stihnúť. Dôležité je aj sebaovládanie a schopnosť prispôsobiť sa. Prispôsobenie má však tiež hranice. Nenechajte sa manipulovať a zneužívať, ani nikým oberať o energiu. Pohár trpezlivosti zvykne pretiecť.

Ozvú sa chronické choroby a problémy s nervovým systémom.

    V záverečnej dekáde môžete zdieľať svoje záujmy s priateľmi. Obklopte sa pozitívne naladenými ľuďmi. Vyhnite sa samote, to teraz nie je vhodné. Zorganizujte si financie a naplánujte výdavky. Využite svoj potenciál a talent na realizovanie kreatívnych nápadov. Vypočujte si aj dobre mienené rady a určite si hranice a vlastné pravidlá. Takto odbúrate zmätok, chaos a stres.

Bolesti sa môžu objaviť v krížoch a chrbtici.

Dianie okolo nás a depresívne stavy počasia, často vedú k ponurým myšlienkam. Zamyslieť sa a zmeniť pohľad, zmeniť spôsob myslenia, dodá vieru a nádej v lepšie.

    Úžasný efekt dosiahnete, keď necháte zo svojho života odísť problémy a starosti a do vzniknutého priestoru vpustite čisté, milé, jasné a krásne pozitívne emócie. Nájdete v nich neuveriteľnú silu, ktorá dodá dôveru v seba a vnútorný pokoj. 

            Želám vám všetkým veľa sebadôvery a vnútorného pokoja.

Vaša Yaya


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button