AktualityKomerčné články

TOP darčeky, ktoré potešia každého kutila

poradna

V domácnosti sa vždy nájde množstvo práce, ktorá si vyžaduje našu plnú pozornosť. Vždy, keď si myslíme, že máme všetko pod kontrolou, objaví sa malý problém vyžadujúci opravu. Nie je žiadnym prekvapením, že i drobné problémy môžu prerásť do prerábania celej domácnosti.

Vtedy je ideálne mať po ruke pomocníkov, ktorých môžeme využiť. Každý správny kutil vie, že prvým krokom k úspechu je dobre vybavená sada náradia v kufri. Niektorí si opravy v domácnosti skutočne užívajú, a preto pre nich neexistuje lepší darček ako kufrík na náradie. V našom dnešnom článku vám však poradíme nápady na darčeky, ktoré žiadneho kutila nenechajú chladným. Objavíte ich na stránkach extrashop.sk a garantujeme vám, že s ich výberom nespravíte krok vedľa.

Vŕtacie kladivo – pomôcka, ktorá nesmie chýbať žiadnemu kutilovi

Vŕtacie kladivo sa môže pýšiť naozaj širokými možnosťami využitia. S jeho pomocou sa môžete pustiť nielen do rekonštrukcie a stavby, ale použijete ho i pri opracovaní kameňa, betónu, kovu a dreva. Rozhodne nebudeme preháňať, ak povieme, že vŕtacie kladivo nesmie chýbať vo výbave žiadneho správneho kutila.

Popruhy na sťahovanie – aby všetko šlo podľa plánu

Pri prerábaní a opravách sa často stáva, že potrebujeme premiestniť nábytok z jedného miesta na druhé. Kiežby to šlo tak jednoducho, ako predstavujeme. Táto úloha však vyžaduje množstvo námahy. Prezradíme vám, že sa jej môžete zhostiť jednoduchšie, ak máte po ruke popruhy na sťahovanie nábytku. Vďaka nim lepšie využijete efekt páky a zmiernite napätie v rukách i chrbte. Nemusíte tak mať strach, že si sťahovanie nábytku alebo elektrospotrebičov vyberie svoju daň na vyskočenej medzistavcovej platničke.

Pracovné okuliare s lupou – pre lepšiu bezpečnosť pri práci

Práca kutila je v niektorých prípadoch nebezpečnejšia, než sa môže na prvý pohľad zdať. Okuliare ochránia zrak pred zatúlanými kúskami materiálu, ktoré môžu vzniknúť pri brúsení alebo inom opracovávaní materiálu. Ich výhodou je, že disponujú lupou, ktorá umožní zväčšenie predmetov bez skreslenia až o 160%. Na rozdiel od klasickej lupy však budete mať pri práci obe ruky voľné a môžete sa lepšie sústrediť na konkrétnu činnosť. Okuliare s lupou sa v domácnosti rozhodne nestratia, pretože ich môžete využiť aj pri šití alebo opravách hodiniek.

Vodotesná lepiaca pásky – jednoduché opravy v priebehu okamihu

Lepiaca páska je nevyhnutnou pomôckou v každej domácnosti. Vďaka tejto lepiacej pásky však môžete mať jednoduché opravy hotové v priebehu okamihu. Využijete ju i tam, kde je potrebný hlbší zásah, ale celý postup si potrebujete premyslieť. Poradí si i pod vodou.

Výber darčeka pre správneho kutila rozhodne neponechajte na náhodu. Na našich stránkach objavíte skutočne širokú ponuku vhodných darčekov, ktoré posunú opravy v domácnosti na novú úroveň.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button