AktualityKomerčné články

Čo darovať pánom k Vianociam? Osvedčené tipy, ktoré nikdy nesklamú

poradna

Vianoce sú sviatky, počas ktorých máme k sebe všetci bližšie. Na chvíľu spomalíme a užívame si blízkosť rodiny a všetkých svojich známych. Jedným z najkrajších momentov je rozbaľovanie darčekov pod vianočným stromčekom. Z darčekov sa tešia všetci. Tí, čo ich kupovali, aj tí, čo ich dostali. Najmä vtedy, keď si na ich výbere dáte skutočne záležať a vyberiete to, po čom obdarovaným srdce piští. Prinášame vám osvedčené tipy na darčeky, ktoré nikdy nesklamú.

Foto: Unsplash.com

Oblečenie pod vianočným stromčekom musí byť

Medzi najobľúbenejšie a najpraktickejšie darčeky k Vianociam patrí oblečenie. Nehovoríme len o klasike v podobe ponožiek a spodného prádla. Tento rok urobte niečo inak. Zamerajte sa na pánske mikiny. Pohodlnejšie oblečenie nenájdete. Mikina sa dobre kombinuje s ostatnými kúskami oblečenia, je nadčasová a v zime príjemne zahreje. Mikina s kapucňou alebo na zips. Je úplne jedno, ktorú vyberiete. Všetky sú krásne. S potlačou aj bez nej. 

Foto: Budchlap.sk

Pánske hodinky na každý deň 

Možno si poviete, že v mobile máte všetko. Hodinky sú prežitkom, ktorý váš partner nosiť nebude. Mýlite sa. Dnes hodinky nie sú len na ukazovanie správneho času. Sú znakom elegancie a mužnosti. Keď máte pána športovo založeného, poobzerajte sa po inteligentných hodinkách. Zamerajú každý jeho pohyb a dodajú všetky informácie, ktoré o svojom tréningu potrebuje vedieť. Prepojte inteligentné hodinky s eleganciou, aby ich páni mohli využiť naozaj každý deň. Uvidíte, ako tým svojho chlapa potešíte. 

Foto: Unsplash.com

Kozmetika pre každého správneho pána

Dobre viete, ktorú kozmetiku muž po vašom boku používa. Jeho vôňa vás predsa dostala. Kozmetika patrí medzi spotrebné darčeky, ale radosť robí stále. Obľúbenú voňavku svojmu mužovi dopĺňate len raz v roku. Bol by prekvapený, keby to bolo tento rok inak. Pomôcky na holenie sa tiež nikdy nestratia a páni aspoň majú o starosť menej. Nakupovanie nepatrí medzi ich silné stránky. O to je radosť pri rozbaľovaní kozmetických darčekov väčšia. Treba len dobre trafiť. 

Zážitkové darčeky plné adrenalínu

Nad Vianočným darčekom si hlavu lámete už dlho. Chcete kúpiť niečo extra, ale váš partner už všetko má a nechcete darček kupovať len preto, aby pod vianočným stromčekom niečo bolo. Darček nemusí byť materiálny. Zážitkový si určite zapamätá viac. Nemusí ho absolvovať hneď. Bude sa z neho tešiť dlhšie. Tandemový zoskok padákom, raftovanie, či jazda na formule 1. Čo z toho urobí vašej polovičke najväčšiu radosť? Prebuďte v ňom malého chlapca, ktorého v sebe skrýva. 

Foto: Unsplash.com

Podporte ho v tom, čo ho baví

Športovcom doplňte športovú výbavu. Určite im v nej chýba niečo, po čom túžia, ale len tak si to nekúpia. Investícia do kvalitného športového vybavenia je často vyššia a výplatu treba investovať do dôležitejších vecí. Keď máte domáceho kutila, ktorý stále niečo vyrába, doplňte mu zbierku náradia o ďalší kúsok. Určite vám medzi rečou prezradí, čo mu v pivnici ešte chýba. Pri správnom výbere svojho muža pod vianočným stromčekom neudržíte. Nový darček treba predsa hneď vyskúšať! 


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button