Aktuality

Horoskop na december 2021 – Yaya

poradna

V decembri strieda Strelca Kozorožec. Strelec sa spája so živlom oheň. Skúšané budú emócie. Ovládaním vášne a náruživosti predídete bezohľadnosti. Naopak nechajte otvorené zvedavosti a poznávaniu. Toto znamenie podnecuje k novému skúmaniu a učeniu sa nového.

Ak podľahnete idealizmu, bude to mať za následok, že odrazu začnete používať dva metre. Svoje chybičky si obhájite, no cudzie budú neodpustiteľné. Dokážete sa pozrieť za hranice všedných dní. Svoj potenciál a výkon využijete na maximum.

Strelec ovplyvňuje boky, stehná, krížovú oblasť a pohyblivosť. Účinnejšie sú masáže, pohybové kúpele, pohybové aktivity aj sauna. Cvičením týchto problémových oblastí, sa vyhnete ukladaniu tuku a neželanej celulitídy.

    Posledná dekáda je už v znamení Kozorožca. Prichádza aj zimný slnovrat 21.12. a s ním aj najdlhšia noc roka. Po tomto dni začne znova pribúdať svetlo. Síce veľmi pomaličky, ale predsa.

Vláda Kozorožca prebúdza v ľuďoch viac odvahy a húževnatosti. Odrazu dokážete zdolať najnáročnejšie úlohy, povinnosti a prekážky. Alebo je to tým, že sa blíži koniec roka a ešte sa vynorili resty, ktoré treba dohnať? Toto znamenie dokáže vyvolať emócie, ktoré nabudia k tomu, že sa vám žiada zviditeľniť sa a vychutnať si odmenu na výslní.

Kozorožec ovplyvňuje kostru, kolená, držanie tela a pohyb. Slivky sú v ľudovej medicíne považované za liek, ktorý zabraňuje rednutiu kostí. Okrem toho sa odporúčajú masáže, sauna a vhodné cvičenia na chrbticu, ktoré prospejú celému telu.

   Hojivé mastičky majú teraz väčšiu silu.

        Kozorožec (22.12. – 20.1.)

V prvej dekáde si dajte do poriadku právne a úradné záležitosti. Podpisovanie zmlúv a ostatných záležitostí vyriešite ešte teraz, aby ste sa mohli pohnúť vpred už bez guli na nohe. Vo vzťahoch je dôležité nájsť si rovnováhu. Nájdite si správny pomer medzi prácou a vzťahmi .Vyhnete sa emocionálnym extrémom a stratám.

Finančná situácia je na ceste k zlepšeniu. Je na vás, či jej poradíte skratku, alebo obchádzku. Múdrosť a inteligenciu použite na prekonanie prekážok. Vyhnete sa tým opakovaným chybám, pretože pokiaľ robíte stále to isté, nemôžete očakávať iný výsledok.

    Odľahčite obličky a pečeň, chrbticu a krížovú oblasť.

    V druhej dekáde sa objaví nečakaná návšteva.

Vhodný čas je aj na zveľadenie bývania, či rekonštrukciu. Príležitosť v súčasnom zamestnaní, alebo nájdenie nového tiež poteší. Nezadaným sa črtá nový vzťah a s tým aj nové záväzky. U zadaných prepukne emocionálny tlak a žiarlivosť odhalí neveru, alebo dosť vytočí partnera.

    Záťaž pocítite v nohách, kĺboch a kolenách. Objavia sa aj poruchy vitality a imunitného systému.

    V záverečnej dekáde sa dostanete do víru udalostí, ktoré bude treba riešiť za pochodu. Okolie sa bude čudovať, na čom fičíte, keď máte odrazu toľko energie. Vašou pohonnou hmotou bude motivácia a optimizmus. Aj tu sa ešte nezadaným bude dariť v hľadaní spriaznenej duše.

Tí, čo sú vo vzťahu odrazu začnú byť nespokojní a na vážkach. Pochopia, že rozchod je lepšou voľbou, ako trápne ticho, či hádky pod stromčekom. Určite si svoje priority a hranice. Vo financiách prichádzajú dobré správy. Nahraďte povinnosti za vlastné potreby a potreby tých, ktorých máte radi.

    Na Vianoce a Silvestra si dávajte väčší pozor na všetky lákadlá, ktoré budú na stole a vaše trávenie budete mať pod kontrolou. Stretnúť sa môžete so stratou vitality a oslabenou imunitou.

         Vodnár (21.1. – 18.2.)

V prvej dekáde sa budete tešiť z toho, že všetko má hladký priebeh, ak si určíte hranice a priority. Vyplatí sa aj investícia do seba a svojej budúcnosti. Vo vzťahoch sa tiež sústreďte na plánovanie budúcnosti. Vo financiách si naplánujte a zorganizujte výdavky a potom vás nič nezaskočí.

V práci nadobudnete dojem, že vaša kreativita a nadšenie sa nestretáva s pochopením. Počúvajte svoju intuíciu. Udalosti a rozhodnutia budú v súlade s vaším inštinktom a vo váš prospech, aj za cenu nového zamestnania, kde viac ocenia vaše profesionálne kvality a kreativitu.

    Problémy sa objavia v súvislosti s chrbticou a to najmä krčnou. Posilnite si imunitu a pečeni prospeje detox.

    V druhej dekáde poteší darček, alebo menšia výhra. Ak vás niečo zneistilo, alebo vyviedlo z miery, začnite si viac veriť. Je čas predviesť sa a ukázať váš skrytý potenciál. Svojou kreativitou môžete zabodovať aj doma.

Vo vzťahoch zavládne pohoda a nezadaným vstúpi do cesty spriaznená duša,tak ju nezrazte.

    Hrozí únava a problémy s kosťami.

    V záverečnej dekáde sa na vás prejaví melanchólia, čo môže vyvolať z počasie. Odrazu sa vám nebude chcieť ani vstávať ani myslieť. K tomuto stavu môže prispieť aj to, že rekonštrukcia zhltne viac peňazí, ako ste plánovali, alebo nároční príbuzní, či sklamanie v láske. V práci tiež nie je všetko ideálne a kolektív stupňuje nervozitu. No nezúfajte a depresiu odloženie vhodný doping ako relaxačná hudba a optimizmus. Určite si svoje hranice a nenechajte sa rozladiť a manipulovať. Naplánujte si sviatky a tešte sa na ich príjemné prežitie.

    Ak posilníte imunitu, nezaskočia vás dýchacie problémy.

          Ryby (19.2. – 20.3.)

V prvej dekáde si nenechajte prerušiť úspešnú šnúru a nekazte si pozitívny sled udalostí ľuďmi, ktorých opantala slepá závisť. Čokoľvek, do čoho sa pustíte, sa vám vydarí. Preto sa vyvarujte melanchólie a nenechajte v sebe klíčiť negatívne emócie. Rovnako ako z darčekov, sa potešíte aj z prítomnosti pozitívnych ľudí.

Zapamätajte si, že najmocnejším liekom je láska. Nájdite ju vo svojom vnútri a zlepšite tým svoj zdravotný stav. Ak sa s ňou podelíte aj s okolím, bude zdravšie aj ovzdušie okolo vás.

    Druhá dekáda prináša nové poznatky a rôzne skúšky trpezlivosti. Zvážte všetky možnosti, modelové situácie a až potom robte rozhodnutia. Riešte podľa priorít a sústreďte sa aj na plánovanie, tým sa vyhnete chaosu. Oplatí sa popracovať aj na vzťahu k sebe a získať tým potrebný nadhľad. Ochráňte si, čo je vaše a nemávajte hneď bielou zástavou. Najmä v práci je dôležité ubrániť sa, alebo pri jednaní s novými ľuďmi.

    Objaviť sa môžu reumatické ťažkosti, spomalený metabolizmus a rôzne infekcie.

    V záverečnej dekáde môžete získať pocit, že všade vládne zmätok a chaos, že deň má len 24 hodín a nie je nafukovací. Tak nádych, výdych a prehodnotiť čo je nepodstatné a riešiť len to, čo je naozaj dôležité a podstatné.

Vyhnite sa hádkam, roztržkám a zrážkam s ľuďmi, ktorí vás budú chcieť utopiť v lyžičke vody a nemajú na vás pozitívny vplyv. Zjednodušene povedané vyhnite sa zrážkam s nepríjemným človekom. Treba však dať pozor na to, aby váš prejav nešiel do extrému, lebo bude chápaný ako sebecký.

    Ozve sa imunitný a endokrinný systém. Potrápiť môže aj žlčník a trávenie.

        Baran ( 21.3 – 20.4.)

V prvej dekáde sa ocitnete v boji s nepriaznivými okolnosťami. Chcete vyjsť z toho kruhu, no neviete nájsť správny smer. Zastavte sa a počúvajte svoju intuíciu. Zatiaľ sa vykryštalizuje z množstva ponúkaných možností tá správna. Nájdite si pevný bod a neváhajte požiadať o pomoc. Aj vo vzťahoch sa zamyslite, kto stojí za váš čas a pozornosť orientujte na blaho rodiny. Opatrnosť sa odporúča aj pri podpisovaní rôznych zmlúv a právnych rokovaniach. Ak hľadáte novú prácu, nie je vhodný čas na zmenu.

    Ohrozené budú obličky a močové cesty. Frustrácia môže spôsobiť psychické problémy.

    V druhej dekáde zdieľajte svoje záujmy a záľuby s tými, čo majú o to záujem a sú na rovnakej vlne. Udržujte plamienok vo vzťahu, len nespôsobte požiar. Financie sú v pohode a preto nie je dôvod na paniku. Máte vhodný čas na sebarealizáciu a kreativitu. Inšpirácie máte viac než dosť.

    Zlepšenie zdravotného stavu môžu narušiť problémy, ktoré sa prejavujú s pribúdajúcim vekom. Prestaňte sa stresovať a náhliť.

    V záverečnej dekáde sa postavte tvárou k realite. Zrada bolí v každom vzťahu, či je to osobný, alebo pracovný vzťah. Chmáry bolestného poznania čím skôr zažeňte a choďte ďalej. V tom vám pomôže aj zrkadlo a ruka na srdci s otázkou, či ste sa aj vy v minulosti nesprávali podobne. Odpustite. Deje sa to aj iným. Sebaľútosť nie je riešenie. Vždy sa po búrke rozhodne vyjsť slnko a pohladí svojimi lúčmi.

    Ak si nepokazíte trávenie a nepodráždite žlčník, bude váš zdravotný stav v pohode.

        Býk (21.4. – 20.5.)

  Hneď v úvode mesiaca sa potešíte z dobrých správ, ktoré ovplyvnia riešenie vzniknutej situácie. Určite si priority a zvládnete aj nové výzvy. Oprášte svoju akčnosť a vyhnite sa stagnácii. Neodmietajte zmeny, ktoré budú mať pozitívny dopad z dlhodobého hľadiska. Ak začnete akceptovať dobre mienené rady, vyhnete sa zlým rozhodnutiam a nájdete si vlastnú cestu. Spoznajte seba. Venujte sa duchovnu a sebareflexii.

    Hrozia zápaly, ktorým sa dá predísť. Objaviť sa môžu aj dedičné ochorenia ako diabetes. Nezaťažujte svoj nervový systém.

    Druhá dekáda bude pohodovejšia a vašou prioritou sa stanú prípravy a posledné úpravy na sviatky. Doma sa cítite pohodlne a bezpečne. Nič nesmie chýbať a všetko je na svojom mieste. Potom už nič nebráni v tom, aby ste si užili zaslúženú odmenu v podobe pohody a pokoja. Poteší aj menšia výhra. Získate uznanie za vaše pracovné nasadenie. Ak ste aj zažívali nepriaznivé časy vo finančnej oblasti, teraz sa to otočí. Vážte si to, čo ste dosiahli a neuškodí poďakovať sa.

    Ak si dáte pozor na hlasivky a hrdlo, tak váš zdravotný stav bude v pohode.

    V záverečnej dekáde nastane obrat o 180°a všetko pôjde ako po masle. Určite si hranice a ochráňte si to, čo je vaše. Vo vzťahoch sa pozriete na to, či vidíte perspektívu do budúcnosti. Zorganizujte si financie a výdavky. Nie každý mesiac je aj trinásty plat.

    Ozvú sa chronické ťažkosti, spojené najmä s trávením a chrbticou v krčnej oblasti.

          Blíženci (21.5 – 20.6.)

V prvej dekáde vás prepadne vlna myšlienok o bývaní. Sťahovanie, či rekonštrukciu si však treba dobre naplánovať a zorganizovať. Riešte to až keď bude vhodný čas a vyskytne sa výhodná ponuka. Vzťahy sú harmonické a nezadaným prichádza príležitosť skončiť vo vzťahu.

V práci sa bude stupňovať napätie. Niektorí jedinci dokážu takto zamoriť celé pracovisko. Snažte sa na to pozerať s nadhľadom. Potom vám bude jedno kde bola príčina problému a ako sa stal neriešiteľný. Z vášho uhla pohľadu vidíte riešenie. Čaká na vás darček, ktorý nemusí byť vždy hmotný.

    Prepadnúť vás môže nová diagnóza a potrápiť endokrinný systém. Posilnite imunitu.

    Druhá dekáda je vhodná na doriešenie právnych a úradných záležitostí. Nastal čas na odmenu. Urobte si radosť.  Upevnite si pozíciu v práci aj doma. Využite svoj talent a kreativitu. Prezentujte svoje nápady. Okolie to ocení a vy budete mať z toho úžasný pocit.

    Užívajte si život. Nezaťaží to organizmus, srdiečko, obličky, ani trávenie.

    V záverečnej dekáde vás prepadnú pochybnosti o správnosti toho, čo teraz práve robíte. Či je to správna cesta, ktorou teraz kráčate, či sa oplatí investovať do vzťahu, atď. Ukončenie toho, čo nefunguje ,vo vás prebudí nové energie. Otvorte sa im. A počúvajte svoje podvedomie. Financie sú stabilné. Sklamanie pocítite vo vzťahu. Závisí od vás ako veľmi sa dáte zasiahnuť. Neopakujte chyby z minulosti. Situácia sa bude opakovať a ďalšia konfrontácia bude bolestivejšia.

    Odľahčite cievny a lymfatický systém. Vyhnite sa depresii. 

         Rak (21.6. – 22.7.)

V prvej dekáde sa môžete tešiť z nečakaných hostí. Vo vzťahoch sa neodporúča radikálne konanie a preto sa radšej nechajte unášať prúdom. Je možné, že budete musieť robiť mediátora a na to budete potrebovať viac sily a energie. Uprednostnite pracovné povinnosti napriek tomu, že tam bude vládnuť väčšie napätie. Hrozí krádež, alebo podvod. Chráňte si krk, hlavu, nos a uši. Nedajte si dvíhať tlak a budete spokojní s vašou vitalitou.

V druhej dekáde vás prepadnú pochybnosti. Dočasná životná situácia sa komplikuje. Toto nenechajte zájsť do takého štádia, že sa stane neprehľadnou. Určite si priority a riešte ich za pochodu.

Máte ciele a vynaložíte na ich splnenie, dostatok energie, no tento úspech vás neuspokojí. V konečnom dôsledku si uvedomíte, že to nestálo za tú námahu. Preto si dopredu premyslite, do čoho investujete čas a energiu. Sklamanie a zmätok vás dokážu obrať o dobrú náladu. Chráňte sa pred negatívnosťou ostatných. Obklopte sa ľuďmi, s ktorými je vám dobre. Oživenie starých kontaktov, ktoré stojí za to oprášiť, alebo si vytvorte nové.

    Ťažkosti, ktoré sa vyskytnú sú spôsobené psychosomatikou. Vyčistite si hard disk.

    V záverečnej dekáde sa stretnete s ohováraním a intrigami. Máte však dostatok intelektu, aby ste zarazili nepodložené klebety. Komfortná zóna, kde sa cítite bezpečne, je pre vás domov. Skrášlite si ho a užívajte si pohodu bez chaosu a stresu. V práci konečne zažijete uznanie, úspech a adekvátnu odmenu.

    Užívajte si veselú myseľ a pritom nezabúdajte na striedmosť. Vyhnú sa vám tráviace problémy.

         Lev (23.7. – 22.8.)

V prvej dekáde nastáva čas, kedy sa potrebujete zahĺbiť do svojho vnútra. Popracujte teda na vzťahu k samým sebe. Potrebujete si naplánovať ďalšie kroky, alebo si dopriať čas, naučiť sa niečo nové. Zvážte si každú aktivitu a zoraďte si úlohy. Zamyslite sa nad zmenou postoja a začne obrat k lepšiemu. Vo vzťahoch na pracovisku i doma preberte iniciatívu. Tým si zastabilizujete pozíciu. Množstvo vašich dobrých nápadov si zaslúži realizáciu.

    Objaviť sa môžu reumatické bolesti, spomalený metabolizmus a infekcie.

V druhej dekáde vás čaká výhra a všetko pôjde ľahšie. Ak vás prepadne pocit, že je niečo nad vaše sily, neváhajte požiadať o pomoc. Počúvajte dobre mienené rady a vyberte si z nich to, čo je v súlade s vaším presvedčením. Okrem toho sa dočkáte dobrých správ aj na výplatnej páske.

    Záťaž pociťuje obehový systém a srdiečko. Zotrvajte na ceste lásky, harmónie a porozumenia. Posilnite svoju vôľu.

    V záverečnej dekáde je čas na analýzu dosiahnutého a prehodnotenie naplánovaných aktivít. Zvážte svoje možnosti, či už finančné, ale aj fyzické a nerobte si zbytočné resty do ďalšieho roku. Radšej si urobte plán a pripravte všetko potrebné. Potom môžete smelo začať aj s novým prívalom energie. Perfekcionizmus ubíja vašu kreativitu na ceste k cieľu.

Ak sa vyvarujete negatívnych myšlienok, tak sa vyhnete problémom obehového systému, kolísavému krvnému tlaku, dýchacím a tráviacim ťažkostiam aj bolesti chrbtice. Život nie je prechádzka ružovou záhradou, no šťastie praje pripraveným.

       Panna (23.8. – 22.9.)

V prvej dekáde sa udeje množstvo zmien a nových udalostí, ktoré budú mať svoje podmienky. Akceptujte a zapracujte ich do svojich plánov, ktoré sa pod vplyvom okolností budú meniť. Vždy sa dá niečo zmeniť a len čas ukáže, k čomu to povedie. Nestavajte si vzdušné zámky. Sústreďte sa na pevné základy. Pracovné vzťahy sa normalizujú. Očakávajte uznanie a podporu za svoj výkon. Môžete začať plánovať nový projekt. Plán postavte tak, aby maximalizoval vaše silné stránky.

    Pokiaľ sa vyhnete nervozite, vyhnete sa aj komplikáciám zdravotného stavu.

    V druhej dekáde počúvajte dobre mienené rady. Rozmýšľajte, analyzujte a plánujte. Nerobte kompromisy a držte si svoju pozíciu. Nedorozumenia sa vyskytnú nielen v práci, ale aj so susedmi. Príprava vecných argumentov zabezpečí urovnanie.

    Zdravotné problémy sú priamo úmerné veku.

    V záverečnej dekáde nastáva pokojné obdobie. Všetko, čo sa mohlo, sa už skomplikovalo a teraz sa už rozuzluje. Všetko čo už malo odísť, treba pustiť. Opustite staré modely správania a poučte sa z chýb. Osloboďte sa od minulosti a obrňte sa trpezlivosťou. Vaše plány sa aj naďalej budú posúvať pod vplyvom okolností. Rozčuľovať sa, je zbytočné. Taká je doba. Buďte šťastní a usmievajte sa. S úsmevom vyžarujúcim z očí, sa môžete podeliť aj s okolím. Rozdávajte dobrú náladu.

    Hrozia zápaly a problémy s chrbticou.

          Váhy (23.9. – 23.10.)

   V prvej dekáde môžete očakávať hostí, ktorí urobia príjemnú atmosféru. Pri nových obchodoch a podpisovaní nových zmlúv si poriadne prečítajte všetko a zvážte “pre” a “proti”. Tým sa vyhnete zbytočnej strate. Hrozí podvod, alebo krádež. Dajte priestor novým energiám a opustite staré modely správania. Pochmúrne počasie môže vyvolať depresie.

Ohrozené je aj trávenie.

V druhej dekáde sa môžete dostať do situácie, keď vás niekto bude neprávom osočovať, no pravda vyjde najavo a vy ako víťaz. Domov je miesto, kde sa cítite pohodlne, komfortne a v bezpečí. Nenarúšajte tento priestor zbytočnými hádkami. Snažte sa o zachovanie lásky, mieru a pokoja. Vo financiách sa blýska na lepšie časy. To neznamená, že treba míňať peniaze na zbytočnosti. Vianoce nie sú o materiálnych hodnotách, ale o vnímaní ich posolstva a ich duchu.

   Hrozí nová diagnóza.

Záverečná dekáda poteší tak, že všetko pôjde hladko. Je len vo vašich rukách, ako sa vám zadarí, skomplikovať si to. Dôležité je určiť si priority a hranice. Vo vzťahoch riešte praktické otázky a plánujte budúcnosť. Aj financie si treba naplánovať a zorganizovať. Potom vám neurobí škrt ani nepredvídaný výdavok. Choďte za svojimi cieľmi a snami, len nie cez mŕtvoly. To vás neurobí šťastnými. Prejavte svoju kreativitu.

    Ozvú sa problémy s chrbticou, najmä krčnou. Neuškodí detox pečene a treba podporiť aj imunitný systém.

         Škorpión (24.10. – 22.11.)

  V prvej dekáde nastanú určité zmeny, ktoré prinútia vzdať sa toho, čo už malo dávno odísť. Otvorte sa novým energiám. Nastanú nové aspekty života. Obrat k lepšiemu. Potrebujete len jasnú myseľ. S čistými úmyslami ste na ceste prekonať aj seba samých. Ešte je čas na doriešenie právnych a úradných záležitostí.

    Ozvať sa môžu chronické choroby. Potrápiť môže aj krvný obeh.

    V druhej dekáde sa môžete sústrediť na zbavenie sa rôznych závislostí. Dávajte si pozor aj na negatívnych ľudí a upírov energie. Radšej vyhľadávajte prítomnosť ľudí, s ktorými si máte, čo povedať a ktorí zdieľajú vaše názory a záujmy. Nenechajte sa manipulovať. Konflikty a hádky sa vyskytnú najmä na pracovisku. Máte dostatok zdravého rozumu na to, aby ste sa do toho nedali zatiahnuť. V opačnom prípade smola. Vo vzťahoch si dajte pozor na žiarlivosť a dajte svojej polovičke priestor. Vyhnite sa podpísaniu nevýhodných zmlúv. Neodporúča sa ani zmena miesta, lebo pohovor nedopadne dobre. Presuňte to na vhodnejší termín.

    Potrápiť môžu pohlavné orgány a pečeň.

    V záverečnej dekáde prepadnú Škorpióni spokojnosti, keď sa obzrú za týmto, končiacim sa rokom. Poteší ich, čo dosiahli. Máte dostatok síl a energie na zvládnutie posledných dní roka. Ak sa vám dá, tak relaxujte, vypnite a zbavte sa stresu.

    Do organizmu doplňte Fe. Problémy môže spôsobiť aj vysoký krvný tlak.

         Strelec (23.11. – 21.12.)

V decembri si konečne môžete vydýchnuť, k čomu významne prispejú všetci členovia domácnosti.

    V prvej dekáde odzvoní ťažkému obdobiu a môžete sa venovať príjemným činnostiam. Vaša práca prináša ovocie. Všetko sa začína utriasať a dávať do normálu. Môžete sa tešiť na trvalý pracovný pomer, ak ste mali doteraz len dočasný. Vaše príjmy o niečo prevýšia výdavky a preto môžete uvažovať o investíciách do budúcnosti, alebo do seba. Ešte si upracte právne a úradné záležitosti.

Váš zdravotný stav je uspokojivý, no môžu to narušiť črevné problémy.

    V druhej dekáde sa nenechajte ovládať  hnevom, sebaľútosťou a pocitom viny. Tieto silné emócie môžu spôsobiť bolesti hlavy a depresiu. Privoďte si príjemnejšie emócie ako radosť, úspech a na pohár sa pozerajte ako na poloplný. Ak ste zažili sklamanie a vyvoláva to vo vás pochybnosti, snažte sa to prekonať. Je to len krátkodobý jav. Nakopnite svoju sebadôveru a s úsmevom kráčajte ďalej. Počúvajte svoju intuíciu a dosiahnete svoje ciele.

      V záverečnej dekáde sa zamyslite nad tým, že ste si už zvykli nosiť záťaž na svojich pleciach a čo s tým urobíte, je na vašom rozhodnutí. Investujte energiu do zmeny podmienok a prerozdelení povinností. Potom sa môžete tešiť z úspechov v každej oblasti, len si treba naplánovať čas a prostriedky.

    Za váš zdravotný stav je zodpovedná psychosomatika.

V nedeľu sme zapálili 1.sviečku, ktorá symbolizuje Mier. Po nej zapálime Vieru, potom lásku a nakoniec Nádej.

Začal sa Advent pokojný čas . Je to aj čas čakania, nádeje. Je to cesta k zázraku. Nalieva radosť do sŕdc.

Želám všetkým pokojný adventný čas a príjemné prežitie Vianočných sviatkov.

Vaša Yaya


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button