Aktuality
Populárny článok

Nebyť všímavých diaľničných policajtov, tento príbeh sa nemusel skončiť šťastne

Asi kilometer od zjazdu si všimli poškodené oplotenie diaľnice

poradna

Diaľniční policajti z Nitry počas svojej služby prechádzali po R1 v smere na Banskú Bystricu. Všimli si poškodený protihlukový panel pri ceste, ktorý bol rozbitý a malé úlomky zasahovali do krajnice.

Policajti zišli z rýchlostnej cesty smerom na Zlaté Moravce, aby skontrolovali plot aj z druhej strany.
Asi kilometer od zjazdu si všimli poškodené oplotenie diaľnice, ktoré bolo zvalené a taktiež sa tam nachádzali aj malé úlomky časti vozidla. Policajti následne našli pri poškodenom plote auto, prevrátené na streche a zakliesnené medzi protihlukovou stenou a jarkom. Ihneď sa jeden z policajtov rozbehol k autu a druhý volal na linku 112, aby privolal ostatné záchranné zložky.
Dvere na vozidle sa však nedali otvoriť a nedalo sa tam ani poriadne dostať, keďže bolo tesne pri protihlukovej stene. Cez kufor auta však policajti spozorovali muža, ktorý prosil o pomoc. Muž sa nevedel hýbať a sťažoval sa na bolesť hrudníka a krku. Policajti s mužom celý čas komunikovali a upokojovali ho až do príchodu záchranárov.
Našťastie všetko dobre dopadlo a to aj vďaka rýchlej reakcii policajtov ppor. Miloša Rybnikára a ppor. Petra Šútora.

Polícia SR – Nitriansky kraj

Zdroj
Polícia SR - Nitriansky kraj
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Neprehliadnite
Close
Back to top button