Aktuality

Horoskop na marec 2022 – Yaya

poradna

Máme tu marec. Jarná rovnodennosť nastane 20. 3. Je to začiatok astronomickej jari. V tomto mesiaci je najviac ohrozený žlčník.

Ryby vystrieda v záverečnej dekáde Baran. Ryby sú premenlivé ženské znamenie. Vládnucou planétou je Neptún – vodný boh temnoty a spájajú sa so živlom voda. Ovplyvňujú chodidlá, chôdzu a lymfatický systém. Na lymfatický systém je vhodná lymfodrenáž. Nohy môžete rozmaznávať kúpeľom a masážami. Venujte pozornosť svojím nohám. Budete sa cítiť oveľa lepšie, pokiaľ budete mať ľahké nohy. V tomto období môžete od nôh ľahko prechladnúť. 

Lymfatický systém je tiež dôležitý. Ukrýva sa v ňom životná sila. Je zodpovedný za prenos živín a odpadových produktov látkovej premeny. Lymfatické cievy nie sú okruh. Prúdia len jedným smerom a to k srdcu. Lymfodrenáž urýchľuje pohyb lymfy a tak sa rýchlejšie odstránia škodlivé látky.

Posledná dekáda je v znamení Barana. Baran je mužské znamenie. Spája sa so živlom oheň. Jeho vládnucou planétou je Mars. Baran ovplyvňuje hlavu, mozog a tvár. Mozog nezaťažujte negatívnym myslením a zbytočnosťami. Pokiaľ je dobre zásobený kyslíkom, jeho činnosť je v poriadku. Kyslík do mozgu môžete doplniť aktívnym pohybom a aj chlorofylom. Chlorofyl nájdete v zelenej zelenine a čerstvých vňatiach. Sú to napríklad petržlenová vňať, pažítka, žihľava, olivy, riasy atď.

HOROSKOP nájdete tu

Horoskop na mesiac


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button