Šport

Zápolenia ViOnu Zlaté Moravce na stávkovom tikete

Po páde Nitry do tretej ligy zostali v nitrianskom kraji jedinou veľkou futbalovou baštou regiónu Zlaté Moravce. Tie sa stále držia na priemerných pozíciách najvyššej slovenskej súťaže, ale občas si „odskočia“ aj do bojov o záchranu.

Stabilne v domácich súťažiach

Zlaté Moravce síce nepatria k popredným mužstvám našej ligy, čo však vynahrádzajú relatívne stabilnou, možno že skôr priemernou výkonnosťou. Za tým všetkým stojí pevné klubové zázemie, ktoré je dôležitejšie než úspechy, čo nám určite dajú za pravdu všetci fanúšikovia Košíc, Nitry či Senice.

FC ViOn Zlaté Moravce – Vráble sa v posledných piatich rokov vždy umiestnil v spodnej polovici tabuľky. Okrem jednej výnimky, keď v sezóne 2020/2021 po základnej časti figuroval na piatom mieste. Pod dobré zázemie klubu sa svojou mierou podpísalo aj spojenie s Vrábľami. Kluby si vypomáhajú aj hráčsky a to najmä v smere posunutia futbalistov z A do B-tímu.

Moravciam sa občas podarí viac ukázať v Slovenskom pohári ako v lige, kde sa aj v prípade priaznivého žrebu, vedia dostať aspoň medzi osem najlepších klubov daného ročníka.

Čo si kvôli Moravciam natipovať?

V jarnej časti sezóny 2021/2022 sa tipérom darilo ťažiť z čistých štítov Zlatých Moraviec. Čiže stávky typu: oba tímy dajú gól – nie, súper Zlatých Moraviec neskóruje, alebo, že v zápase neuvidíme viac ako tri góly. Všetky tieto a im podobné udalosti celkom často slávili úspech. Pevná obrana, teda aspoň podľa týchto čísel, však nie je až taká neprekonateľná, o čom svedčí aj nízke tohtosezónne postavenie klubu v lige.

ViOn však vie častokrát prekvapiť, čo sa mu podarilo aj v závere základnej časti, keď jeho hráči prekvapujúco doma zdolali DAC po výsledku 2:0. Vtedy sa stávkarom, ktorí takýto scenár pripustili a podali na víťazstvo Zlatých Moraviac, až štvornásobne zhodnotili ich vklady.

Čo netipovať?

Vzhľadom na formu Zlatých Moraviec by sa tipéri mohli strániť prehnaného optimizmu. Preto stávky na vysoké ligové umiestnenie, či medailové umiestnenie v pohári nepripadajú príliš do úvahy. Ale, bodaj by sa to zmenilo.

Taktiež sa nevyplatilo príliš tipovať na veľa gólov, o ktoré sa v Moravciach môže starať aj „slovenský Jamie Vardy“ – Tomáš Horák. Toho si ViOn vytiahol z treťoligovej Galanty, pričom, nebolo to tak dávno a tento šikovný útočník ešte pobehoval po trávnikoch šiestej ligy.

Ale späť ku gólom. Tých mali po základnej časti len 21, čo bolo spolu so Senicou druhý najmenší počet. Na druhej strane, ponúka sa tu tip, že by sa práve sieť mužstva, kde pôsobí aj skúsený Tomáš Ďubek, mala rozvlniť viackrát. Veď 36 inkasovaných gólov v základnej časti, to je opäť druhá najvyššia hodnota spomedzi všetkých tímov našej najvyššej súťaže.

Kde si staviť na zápasy ViOnu?

Popri najväčších stávkových kanceláriách si na poli kurzových stávok upevňuje svoje miesto na Slovensku aj spoločnosť SYNOT TIP. Nevynechávajú tu žiadne stretnutia slovenskej najvyššej súťaže. Kurzy na duely Moraviec preto budú zostavené aj na ich všetky nadstavbové vystúpenia. Nechýbali ani v poslednom zápase, v ktorom ViOn čelil Liptovskému Mikulášu. Duel nemal úplne jasného favorita, čo reprezentovali hodnoty cez 2,00 na domáce Moravce a kurz 3,31 na hostí z Liptova, ktorý napokon vyhrali 0:1.

Zápasy ViOnu si môžete natipovať aj v inej spoločnosti, ako vo vyššie zmienenej. Zápasy Fortuna ligy sú štandardne súčasťou kurzovej ponuky všetkých relevantných stávkových spoločností. Vo viacerých sa ešte môžete spoľahnúť aj na zaujímavé odmeny. Tie na vás čakajú vtedy, pokiaľ sa pridáte k ich komunite a vytvoríte si nový hráčsky účet. Vždy aktuálny prehľad registračných bonusov nájdete na stránke stavkovaniecezinternet.sk.

Článok ukončíme tým, čo je najpodstatnejšie. Ak sa rozhodnete stávkovať, zabávajte sa predovšetkým zodpovedne. Tipovanie predstavuje riziko finančných strát a to netreba nikdy podceňovať.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button