Aktuality
Populárny článok

Nitriansky samosprávny kraj plánuje v Zlatých Moravciach rekonštruovať dva cestné úseky

poradna

Dobrá správa pre vodičov. Nitriansky samosprávny kraj sa rozhodol, že zrekonštruuje dva cestné úseky na území mesta Zlaté Moravce.

Konkrétne sa jedná o úseky: cesta II/511 – Okružná križovatka MsÚ Zlaté Moravce – cesta I/61“, Ul. Sládkovičova, Chyzerovecká (v úseku od km 32,382 – po km 35,020) a cesta II/511 – Križovatka na Žitavany – Zlaté Moravce“ na ceste II/511, Ul. Továrenská (v úseku od km 28,800 – po km 29,897).

Na týchto úsekoch sa podľa vyjadrenia Okresného úradu Nitra plánuje viacero rekonštrukčných prác. „Položenie novej obrúsnej vrstvy asfaltobetónu na komunikácii v celej  existujúcej šírke so zájdením do križovatiek a asfaltových vjazdov, s podrovnávkami vo vybraných lokálnych častiach, modernizácia krajníc, vodorovné dopravné značenie, nové zvislé dopravné značenie, prepadnuté UV, šupátka a poklopy,“ vymenoval Okresný úrad Nitra, Odbor cestnej dopravy a PK. 

Odhaduje sa, že rekonštrukčné práce budú na daných úsekoch prebiehať v najbližších mesiacoch. Presné termíny a informácie o cestných uzávierkach budú zverejnené včas mestom Zlaté Moravce na všetkých dostupných mestských informačných kanáloch. 

Peter Klimant


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button