Komerčné články

Využite svietniky ako príjemné dekorácie do bytu

Niekedy je menej viac a niekedy stačí pár vecí, ktoré dokážete využiť na rôzne účely. Takéto veci sú najpraktickejšie a sú vhodné pre tých, ktorí uprednostňujú minimalistický spôsob života. Dekorácie sú úžasnými doplnkami, ktoré dokážu oživiť každú miestnosť, avšak niekedy nám dekorácie viac zavadzajú ako nám robia radosť.

Postačia vám jeden-dva jednoduché svietniky, s ktorými viete vymyslieť hneď niekoľko moderných dekorácií do vášho domova. Čo máme na mysli?

  1. Klasika, na ktorú je svietnik určený

Svietnik môžete samozrejme využiť predovšetkým na uschovanie sviečky. Ak máte svietnik, ktorý je rôzne lemovaný, má rôzne otvory a farby, vďaka vloženej sviečke vám bude vrhať obrazce a svetlo na celú izbu. Svietnik môžete položiť na okno alebo do stredu miestnosti, napríklad na stôl.

  1. Zeleň pre skrášlenie každého priestoru

Malý či veľký svietnik viete využiť aj ako pomyselný kvetináč. Ak máte rastlinu v klasickom plastovom kvetináči, kvetináč môžete vložiť do svietnika. Ak nie je práve „sviečková sezóna“, pretože je vonku teplo, svietnik vám nebude len tak stáť na poličke. Viete ho využiť na rôznu zeleň. Mali by to byť rastliny, ktoré nemajú dlhé korene, nakoľko tie by sa vám do svietnika nezmestili.

  1. Využitie v kuchyni 

Ak máte svietnik s malými očkami, cez ktoré len tak niečo neprejde, môžete ho využiť ako dekoračnú misu, do ktorej môžete uložiť jedlo. Keď príde návšteva, na stôl môžete položiť práve svietnik plný orieškov alebo kúskov čokolády. Využite aj iné dekorácie do bytu a použite ich ako misy, ktoré ozdobia váš stôl.

  1. Na hygienické potreby 

Dámy môžu využiť svietniky na uloženie rôznych hygienických potrieb. Môžu ho napríklad položiť na umývadlo a uložiť doň tampóniky na odlíčenie alebo tyčinky na čistenie uší. Môžu ho položiť do skrinky a uložiť si tam dámske hygienické potreby. Možností je skutočne niekoľko.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button