Komerčné články

Deflektory okien a ich výhody

Potrebujete za jazdy čerstvý vzduch? Vôbec vás pritom nemusí nikto vytočiť, jednoducho ide o prirodzenú potrebu. Čím viac času trávite za volantom, tým monotónnejší priebeh dokáže jazda nadobudnúť. Aby ste predchádzali negatívnym dôsledkom, vyberáme praktické a jednoducho obslužné autodoplnky. Dnes výnimočne deflektory okien!

Čo sú deflektory? 

Pre jedných menej známa, pre iných TOP kategória moderných autodoplnkov, kde si konkuruje s takou výbavou ako kryty na kapotu, lišty, spojlery či textílie a koberce na sezónne aj celoročné využitie. Táto významná pozícia medzi autodoplnkami patrí deflektorom už len z toho dôvodu, že podporujú zdravú a komfortnú jazdu. Súvisí to najmä s prirodzenou cirkuláciou vzduchu v kabíne.

Bez tejto výbavy si cirkuláciu vzduchu ťažšie zabezpečíme v prechodnom, hmlistom, daždivom až zasneženom počasí. Taktiež nám neprospieva ani jazda s otvoreným oknom bez deflektorovej ochrany za sparného vzduchu.

Aby deflektory splnili svoj účel, majú nadväzovať na líniu vozidla, ideálne byť na mieru a dostupné ako pre novšie, tak aj pre staršie vozidlá. Efektívna práca s aerodynamikou vplýva počas jazdy nielen na kvalitu, ale aj na bezpečie za volantom. Preto deflektory považujeme za skvelý dizajnový, no najmä produktívny doplnok. 

Pozitívne účinky používania deflektorov okien  

Plynulá cirkulácia vzduchu podporuje jeho neustálu výmenu, vďaka čomu sme pozornejší a sústredenejší. Komfort si užívame najmä v nepriaznivom počasí, keď nám táto menšia okenná pomôcka umožňuje pootvoriť okná. A niet predsa nad vôňu a sviežosť „tichého“ dažďa poklopkávajúceho už nielen po oknách, ale aj po deflektoroch bez toho, aby kvapky prenikali do interiéru auta.

Výhody v deflektoroch nachádzajú taktiež fajčiari za volantommilovníci rýchlejšej jazdy, ktorá by inak spôsobovala zvýšený hluk. Menej hlučné a dobre prevzdušnené prostredie v aute nepodceňujeme – preto deflektorom otvárame všetky svoje nákupné možnosti! 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button