Komerčné články

Dámska kabelka je štýlovým doplnkom k obrazu!

obed

Dámska kabelka je jedným z tých doplnkov, ktoré môžu úspešne doplniť akýkoľvek obrázok. Ich rozmanitosť je taká veľká, že je veľmi ťažké odolať a vybrať si len jednu.

Svoju históriu vracajú do 12. storočia – v podobe mäkkej kabelky zvanej výsmech. Neskôr sa začali zdobiť výšivkami a korálkami. V 13. storočí sa objavila “pompadour” – kabelka vyrobená z čipky – dala sa nosiť v ruke. V 20. storočí sa začali masovo šiť kabelky, objavili sa na nich zámky, zipsy a zapínanie. Svet však nestojí a ich sortiment sa každým rokom zväčšuje!

Akú kabelku si vybrať

Je ťažké si predstaviť modernú ženu bez takého doplnku, akým je taška. Ak si to vyberiete podľa štýlu oblečenia a zvolenej udalosti, obraz sa stane estetickým a úplným!

Dnes je rozmanitosť dámskych kabeliek naozaj veľká – môžete si vybrať akýkoľvek typ: kabelka, dámska kabelka cez rameno, minikabelka, ruksak, taška na notebook, nákupná taška a mnohé iné.

Na slávnostné udalosti by ste si mali zvoliť miniatúrne kabelky a spojky, pretože ak sa na takejto udalosti objavíte s nakupujúcim, bude to považované za zlý tón. Večerné tašky sú zvyčajne dosť svetlé, s rúčkami alebo bez nich, zdobené vynikajúcimi materiálmi. Mali by ladiť s oblečením, pretože sú považované za jeden z hlavných prvkov obrazu.

Na romantickú večeru by ste mali použiť malú koketnú kabelku a obchodná taška by mala byť naopak veľká, vyrobená z kvalitného a drahého materiálu, aby úspešne zdôraznila stav. Ako každodennú kabelku si môžete vybrať akúkoľvek možnosť – hlavná vec je, že je pohodlná.

Ako si vybrať kabelku

Výber kabelky závisí od ročného obdobia, pretože v lete sa väčšinou používajú modely teplých farieb a v zime naopak studené. Aj vek ženy má svoj význam: áno, zrelé ženy zvyčajne používajú klasické tašky s obmedzeným dizajnom, zatiaľ čo mladé dievčatá často experimentujú.

V každom prípade je mimoriadne dôležité, aby sa žena zaobišla bez kabelky. Je potrebné si zapamätať len niekoľko bodov. Podľa pravidiel etikety je neprijateľné zverejňovať jeho obsah „na verejnosti“ alebo na verejných miestach – považuje sa to za zlý tón. Ak idete do reštaurácie, nemali by ste zabúdať, že na operadle stoličky je umiestnená kabelka s krotkým popruhom a na stole je umiestnená malá spojka.

Dámska kabelka – ak je správne vybraná – sa stáva jedným z hlavných prvkov obrazu, dopĺňa ho a vytvára štýlové akcenty.


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button