AktualityOznamy

Súťaž o priestor pre relax a pobyt na čerstvom vzduchu – K Park

poradna

Mesto Zlaté Moravce sa aj tohto roku zaregistrovalo do projektu spoločnosti Kaufland. Získava tak možnosť zapojiť sa do druhého ročníka a zabojovať o nový športovo-oddychový areál pre svoje mesto. 

Plánovanými prvkami pre K Park sú skate prvky, streetball, ping-pong, workoutová konštrukcia, lezecká stena, oddychové sedenie a súčasťou projektu je aj stojan pre bicykle, smetné koše a zeleň.

Hlasovanie na stránke www.kauflandpark.sk sa spustí dňa 25.08.2022 a bude ukončené 05.10.2022.

Hlasujúci, ktorý sa rozhodne zapojiť do hlasovania, sa na stránke zaregistruje. Registrácia je potrebná iba pri prvej návšteve. Následne sa hlasujúci prihlasuje svojim vytvoreným účtom. Pri registrácii je potrebné zadať e-mailovú adresu. Hlasujúci bude následne vyzvaný na zadanie telefónneho čísla, na ktoré mu bude zaslaná overovacia SMS s vygenerovaných kódom. Po zadaní správneho kódu sa registrácia dokončí. Po dokončení registrácie hlasujúci udelí hlas mestu/mestskej časti, ktorú si zvolí. Odoslaný hlas sa danému mestu/mestskej časti ihneď pripočíta, prepočíta koeficientom a poradie sa na stránke v reálnom čase upraví. Hlasujúci môže hlasovať každý deň iba jedenkrát.

HLASOVANIE

30 hlasujúcich tento rok môže vyhrať elektrickú kolobežku MS ENERGY NEUTRON N3

Finálne výsledky hlasovania budú oznámené najneskôr dňa 06.10.2022 na stránke www.kauflandpark.sk.


obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button