AktualityKomerčné články

Milan Belica

Kandidát, ktorý sa v tom vyzná

poradna

Prečo Kandidujem

Úprimne poviem, že rozhodnutie znova kandidovať na post predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja sa nerodilo ľahko. Nášmu kraju som dal 20 rokov náročnej a zodpovednej práce a mal by som nárok na zaslúžený oddych. Ale všetci dobre vieme, čo sa v poslednom období deje u nás a v Európe. A mne nie je ľahostajné, čo bude s ekonomikou kraja o rok, o dva a ďalej. Táto mimoriadne zložitá situácia si v oblasti regionálnej samosprávy vyžaduje aj mimoriadne zodpovedné prístupy. To znamená efektívne zúročenie tých najlepších samosprávnych skúseností, pragmatické postupy a okrem osvedčených aj nové odvážne riešenia vyžadujúce si špičkovú odbornú prax v oblasti krízového riadenia.

Výsledky, ktoré kraj dosiahol za viac ako 20 rokov môjho pôsobenia vo funkcii predsedu Nitrianskeho samosprávneho kraja ma oprávňujú konštatovať, že jeho stav a kondícia sú neporovnateľné so začiatkami v roku 2001, kedy som sformuloval víziu, ako doviesť tento región medzi najlepšie samosprávne kraje v hospodárení či spravovaní majetku občanov. Za celé toto obdobie som kraj riadil bez akejkoľvek osobnej kauzy, bez čo i len podozrenia z korupčného správania, s výbornou vzájomnou komunikáciou so starostami v našom kraji.

Chcel by som zdôrazniť, že kým iní len sľubujú a hľadajú víziu, ja tú svoju už viac ako 20 rokov reálne a úspešne plním. V tejto súvislosti preto podotýkam, že aj zrelosť má svoje nespochybniteľné výhody.

Viac info a program

číslo inzercie: 20220133


Zdroj
https://zupanbelica.sk
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button