Komerčné články

Štýlové a módne kabelky

Neodmysliteľným doplnkom každej ženy, čo miluje módu, je štýlová a módna kabelka. Kabelky cez plece dokázali spojiť pohodlie a krásu. Takéto kúsky pomáhajú vytvárať neprekonateľný outfit a zároveň vám úplne uvoľňujú ruky.

Odkiaľ pochádza názov „rameno“?

V angličtine znie názov príslušenstva ako „kabelka cez rameno“. Označuje kabelku cez rameno vybavenú extra dlhými rúčkami. Vyznačuje sa maximálnym pohodlím, ktoré moderné ženy módy ocenia pri cestovaní, dlhých prechádzkach a nákupoch. Áno, a na párty bude, najmä mimochodom, spojka s prepracovanou reťazou, ktorú možno ľahko prehodiť cez rameno a tancovať.

Aké typy existujú?

Moderní dizajnéri ponúkajú obrovský výber dámskych kabeliek cez rameno, prezentovaných v rôznych štýloch a veľkostiach, ako aj na rôzne účely.

1. Kabelka na tablet

Výrobok môže mať štvorcový alebo obdĺžnikový tvar. Ideálne pojme dostatočne veľké predmety: notebooky, dokumenty, miniaplikácie. Väčšinou sú vyrobené z umelej alebo pravej kože. Existujú aj textilné variácie. Čo sa týka farebnej schémy, je z čoho vyberať.

2. Na predĺženej rukoväti

Do tejto kategórie patria nasledujúce modely:

Messenger bag – štvorcový výrobok, dostatočne priestranný. Vybavený sponou vpredu a odklápacím vekom. Existujú však trochu iné kabelky. Ako krajčírsky materiál sa používa textil, semiš, mäkká koža.

Vintate – často vytvorená vo vintage štýle. Vyznačuje sa malými rozmermi a zaoblenou základňou.

3. Taška na doklady

Určené hlavne pre cestovateľov, športovcov, celkovo dievčatá, ktoré preferujú aktívny životný štýl. Pojme trochu: kreditné karty, peniaze a iné drobnosti.

4. Spojka

Vybavené tenkou retiazkou alebo remienkom. Rozmerovo je malá, takže sa do nej zmestia len potrebné veci: telefón, zrkadlo, rúž. Ideálne na špeciálne príležitosti a výlety. Ak chcete vytvoriť koketný a ľahký vzhľad, mali by ste si vybrať model s dekorom alebo potlačou a pre diskrétny – obyčajný produkt.

Katrinfashion.sk ponúka elegantné a decentné, originálne a zaujímavé modely od najlepších výrobcov. Každá položka je najvyššej kvality. Potrebujete poradiť? Potom kontaktujte naše asistentky predaja, ktoré vám pri výbere poradia. 


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button