Aktuality
Populárny článok

Zlatomoravecká nemocnica naplno rozbieha jednodňovú zdravotnú starostlivosť odbore gynekológia

poradna

Od 1. novembra 2022 Nemocnice AGEL Zlaté Moravce ponúka výkony jednodňovej zdravotnej starostlivosti aj v odbore gynekológia a pôrodníctvo. A aké sú najväčšie výhody? Krátky pobyt v zdravotníckom zariadení, rýchly návrat do domáceho prostredia a psychická pohoda pacientov sú najväčším benefitom zákrokov jednodňovej zdravotnej starostlivosti.

Zlatomoravecká nemocnica od 1. novembra naplno rozbieha výkony jednodňovej zdravotnej starostlivosti v odbore gynekológia a pôrodníctvo. Táto oblasť zdravotnej starostlivosti v zlatomoraveckom okrese absentuje takmer 15 rokov. Operatívu, bez obmedzenia počtu výkonov,  Nemocnica AGEL Zlaté Moravce bude vykonávať každý pondelok pod dohľadom odborne erudovaného zdravotného personálu. Nemocnica pacientkam, okrem iného, ponúka nadštandardné služby v príjemnom, takmer rodinnom prostredí nemocničného zariadenia.  

„Veľkou výhodou pre pacientky je, že predoperačné vyšetrenia, interné aj anestéziologické, si budú môcť vykonávať v našej nemocnici,“ uvádza riaditeľka Nemocnice AGEL Zlaté Moravce MUDr. Nina Horniaková. Na tieto vyšetrenia sa môžu objednať na telefónnom čísle 037/6905 353.  „V deň výkonu operačného zákroku odporúčame skoré a ľahké raňajky. Následne pacientka ostáva nalačno,“ upresňuje Horniaková a zároveň dodáva, že „každopádne je potrebné dodržiavať odporúčania odosielajúceho lekára“.

Objednané pacientky nemocnica prijme v pondelok od 12 tej hodiny na 1. poschodí v pavilóne chirurgických disciplín. Pacientky sa môžu cestou indikujúceho lekára na gynekologické zákroky objednávať na mobilnom telefónnom čísle 0911 167 275 v pracovných dňoch v čase od 7.00 hod. do 15.30 hodiny.  


Zdroj
Nemocnica Zlaté Moravce
obed

Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button