Komerčné články

Módne trendy na rok 2023

Nový rok… Nové odevy v šatníku! S príchodom roku 2023 je na prehliadkových mólach vidieť úplne nové trendy, ktoré určite oslovia nejedného fanúšika štýlového oblečenia. Aké oblečenie je momentálne na prehliadkových mólach?

Čo budeme nosiť v roku 2023?

Ďalší rok znamená nielen skvelú príležitosť na realizáciu zmien vo svojom živote, ale aj v šatníku. Nové, módne riešenia si určite nájdu veľa priaznivcov, ktorí si zamilujú najnovšie dizajnérske nápady! Čo bude tento rok trendy?

Jemné, ženské, vzdušné – dámske šaty

Začnime prvkom oblečenia, ktorý určite zaujíma mnohé dámy, teda šatami. Tento rok budú veľmi obľúbené jemné a vzdušné modely, ktoré budú spojené s rozprávkovou atmosférou. Módne dámske šaty by preto mali mať trochu tylu, čipku alebo riasenie a mali by vyniknúť ľahkým ženským strihom. Týmto spôsobom môžeme získať skutočne módny a štýlový vzhľad!

Móda ako z filmov

Ľahké vzdušné šaty nie sú tým právnym? V tom prípade bude snáď srdcu bližší ďalší módny trend. V roku 2023 sa dizajnéri rozhodli vrátiť k riešeniam známym zo začiatku tohto storočia: outfity, ktoré bolo možné vidieť v romantických komédiách po roku 2000, sa objavia na vešiakoch v mnohých obchodoch! Buďme pripravení na návrat cargo nohavíc alebo priliehavých slip dress  priamo z filmu „Ako prísť o muža za 10 dní“ a ďalších populárnych komédií minulosti.

A čo navrch?

Čo bude vládnuť móde, čo sa týka základného oblečenia, už vieme, ale čo si obliecť počas trocha chladnejších dní? Ideálnym riešením bude mikina, ktorá nebude hrubá ako bunda a zároveň poskytne tepelný komfort, keď vonkajšia teplota nie je príliš vysoká. V tejto sezóne budú vládnuť oversize modely siahajúce po zadok alebo so štandardnou dĺžkou. Medzi módnymi možnosťami nájdete nielen obyčajné mikiny, ale aj modely s kvetinovými alebo etnickými vzormi. 

Módne farby 2023

Módne strihy nie sú všetko: treba vedieť aj to, aké farby budú trendy! Ako naznačujú farby špičkových dizajnérov, veľmi obľúbené budú červené a hnedé, ktoré budú prítomné nie len v móde každodennej, ale aj … svadobnej! Pre fanúšikov klasiky máme navyše dobrú správu: ako každý rok budú obľúbené aj univerzálne farby ako čierna, béžová či biela.

Módne trendy na rok 2023 predstavujú mimoriadne široké spektrum rôznych druhov produktov, medzi ktorými si každý nájde to svoje. Tak ako po minulé roky, návrhári pred pár mesiacmi začali s prípravami na nový rok, vďaka čomu si už v prvých dňoch roku 2023 môžeme užiť nové kúsky oblečenia!


Súvisiace články

Pridaj komentár

Vaša e-mailová adresa nebude zverejnená. Vyžadované polia sú označené *

Táto webová stránka používa Akismet na redukciu spamu. Získajte viac informácií o tom, ako sú vaše údaje z komentárov spracovávané.

Back to top button